Kocsis Paulina: Always Remember Us This Way – X-Faktor 2021 3. élő adás

Kocsis Paulina az Always Remember Us This Way című számot adta elő az X-Faktor 2021 3. élő adásában. Kiderült, hogy ez a produkció elég volt-e a továbbjutáshoz: Kocsis Paulina az este folyamán még egy produkciót bemutathatott. Görgess lejjebb a videóhoz!

Ez igen! Egy élő showban saját magát kísérte a lány zongorán. A mentorok elismerték, hogy merész dolog volt Paulina részéről az élő zongorakíséret, produkciója azonban így sem győzte meg őket teljesen. Sőt, saját mentora sem volt elégedett a teljesítményével.

Egy világsláger, amit mindenki ismer az X-Faktor színpadán elég kockázatos vállalkozás. Szerinted bejött?

Mi történt még az X-Faktor 2021. december 4-i adásában? A gombra kattintva megnézheted. Az is kiderül, mi lett a többi, még versenyben lévő énekessel:

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

Nézd meg a produkciót! Szerinted továbbjutást ért ez az előadás? Most már tudjuk: Kocsis Paulina az este folyamán még egy produkciót bemutathatott.

Kocsis Paulina: Always Remember Us This Way (Lady Gaga)

A dal eredeti előadója, Lady Gaga. A dal a stúdió körülmények között elkészített eredeti klipben nyilván másképp hangzik, mint egy televíziós élő showban. De így is remek volt!

A Te véleményed szerint megérdemli a versenyző, hogy ott legyen a legjobb négy között? Vagy térjen inkább vissza az eredeti foglalkozásához? Mi legyen?

Az X-Faktor 2021 harmadik élő showját december 4-én, egy maratoni hosszúságú adásban izgulhattuk végig. A műsor végén azonban kiderült, hogy kinek kellett lemondania az álmairól. Itt megnézheted, hogy kik búcsúztak eddig a tehetségkutatótól: X-Faktor 2021 kiesők.

De térjünk vissza Kocsis Paulina mostani produkciójára! Szerintem mindent megtett a versenyző, amit lehetett! Nekem bejött, ahogy az Always Remember Us This Way című dalt előadta!…

Hogy nem volt véletlen a továbbjutás, azt az énekes következő fellépése is igazolta! A második körben is remekül teljesített a versenyző. Kocsis Paulina Aranyapám című saját szerzeménnyel továbbjutott a következő élő showba. Csak így tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

2 × öt =

Scroll to top