Kocsis Paulina és Geszti Péter: Ma jól vagyok – X-Faktor 2021 4. élő adás

Kocsis Paulina és Geszti Péter a Ma jól vagyok című számot adta elő az X-Faktor 2021 4. élő adásában. Kiderült, hogy a versenyző duettben is megállja a helyét! Görgess lejjebb és nézd meg a videót!

A 2021-es X-Faktor Elődöntőjében az énekesek duetteket adtak elő: Paulina Geszti Péterrel lépett színpadra. Puskás Peti kifejezte nemtetszését: "Ezen nincs mit értékelnem”. A mentorok szerint Paulinához tökéletesen illett a stílus, amit Geszti Péterrel a színpadra hoztak, egyedül Puskás Peti állt kritikusan Gáspár Laci mentoráltjához.

Egy olyan dal, amit mindenki ismer az X-Faktor elődöntőben elég kockázatos vállalkozás. Szerinted bejött?

Mi történt még az X-Faktor 2021. december 11-i adásában? A gombra kattintva megnézheted. Az is kiderül, mi lett a többi, még versenyben lévő énekessel:

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

A versenyző ezen az estén egy szóló produkcióval is színpadra lépett, amit itt tudsz megnézni: A te meséd

Kocsis Paulina és Geszti Péter: Ma jól vagyok (JAZZ+AZ – DR.BRS remix)

A Te véleményed szerint megérdemli a versenyző, hogy ott legyen az X-Faktor 2021 döntő legjobb 3 előadója között? Vagy semmi keresnivalója a TOP3-ban?

Az X-Faktor 2021 negyedik élő showját december 11-én, egy maratoni hosszúságú adásban izgulhattuk végig. A műsor végén azonban kiderült, hogy ki az, akinek le kellett mondania az álmairól. Annyit elárulhatok, hogy végül a még versenyben lévő két srác között dőlt el a kiesés kérdése...

De térjünk vissza Kocsis Paulina és Geszti Péter mostani produkciójára! Szerintem mindent megtett a versenyző a duettben, amit lehetett! A sztárduettben előadott Ma jól vagyok ezúttal döntőt ért!…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

kilenc − hét =

Scroll to top