Kocsis Paulina: Have you ever – X-Faktor tábor 2021

Az X-Faktor 2021-es évadának táborában Kocsis Paulina a Have you ever című számot adta elő. Kiderült, hogy ez a produkció továbbjutást, vagy kiesést jelentett a versenyzőnek. Görgess lejjebb a videóhoz!

Őt tartja Gáspár Laci az idei évad egyik legjobb énekesének! Zenét szerez, saját magát kíséri zongorán, angol nyelven ír szöveget...

Az énekes saját dallal indult neki ennek a megmérettetésnek. Azt mindenki döntse el maga: ismert slágerrel, vagy ismeretlen dallal egyszerűbb továbbjutni?

Ha már továbbjutás. Megnézheted, végül ki az a hat énekes, akiket magával vitt a mentorházba Gáspár Laci:

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

Nézd meg a produkciót! Szerinted továbbjutást ért ez az előadás? Megérdemelte a széket Kocsis Paulina?

Kocsis Paulina: Have you ever

A 2021-es X-Faktor tábor tele volt jobbnál jobb produkciókkal! De sajnos előfordult pocsék, értékelhetetlen előadás is...

Vajon megérdemli az énekes, hogy bejusson a mentorházba? Erről a mentorok tanácskoznak, de csak egy mentor, jelen esetben Gáspár Laci dönt.

Az X-Faktor 2021 mentorai:

  • Csobot Adél
  • ByeAlex,
  • Gáspár Laci, és
  • Puskás-Dallos Peti.

De térjünk vissza Kocsis Paulina produkciójára! Szerintem zseniális volt! Ahogy a Have you ever című dalt előadta!…

FRISSÍTÉS: Le a kalappal az énekes előtt! Mert nem csak ezt a dalt adta elő zseniálisan, de a mentorok házában is remekül teljesített. Kocsis Paulina az As című dallal beénekelte magát az élő showba! Ebben az összeállításban megnézheted a TOP12-t, azaz az összes döntőst: X-Faktor 2021 versenyzők itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

15 + tizenkilenc =

Scroll to top