Kocsis Paulina: Kik lehetnénk mi? – X-Faktor 2021. 1. élő adás

Az X-Faktor 2021 1. élő adásában Kocsis Paulina a Kik lehetnénk mi? című számot adta elő. Kiderült, hogy ez a produkció elég volt-e a továbbjutáshoz! Kocsis Paulina továbbjutott a következő élő showba. Görgess lejjebb a videóhoz!

Bár ByeAlex szerint Paulina az évad egyik legtehetségesebb énekese, most mégsem nyerte el a tetszését a produkciója. Puskás Peti szerint a lány ráadásul éneklésben is lemaradt a többiektől.

Az énekes saját dallal indult neki ennek a megmérettetésnek. Azt mindenki döntse el maga: ismert slágerrel, vagy ismeretlen dallal egyszerűbb továbbjutni?

Mi történt még az X-Faktor 2021. november 20-i adásában? A gombra kattintva megnézheted. Az is kiderül, mi lett Gáspár Laci többi versenyzőjével:

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

Nézd meg a produkciót! Szerinted továbbjutást ért ez az előadás? Most már tudjuk: Kocsis Paulina továbbjutott a következő élő showba.

Kocsis Paulina: Kik lehetnénk mi? (Saját dal)

A Te véleményed szerint megérdemli a versenyző, hogy ott legyen a TOP8-ban? Vagy neki nem kellene többé a zenével foglalkoznia? Oly nehéz a választás!

Az X-Faktor 2021 első élő showját november 20-án, egy maratoni hosszúságú adásban izgulhattuk végig. A végén azonban kiderült, hogy kiktől búcsúztunk el. Itt megnézheted, hogy ki esett ki a tehetségkutatóból.

De térjünk vissza Kocsis Paulina mostani produkciójára! Szerintem zseniális volt! Ahogy a Kik lehetnénk mi? című dalt előadta!…

Frissítés! Hogy nem volt véletlen a továbbjutás, azt a következő megmérettetés is igazolta! November 27-én, a második élő showban is remekül teljesített a versenyző. Kocsis Paulina a Most kéne abbahagyni című dallal továbbjutott a következő élő adásba. Csak így tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

tizenegy − kettő =

Scroll to top