Kocsis Paulina: Most kéne abbahagyni – X-Faktor 2021 2. élő adás

Kocsis Paulina a Most kéne abbahagyni című számot adta elő az X-Faktor 2021 2. élő adásában. Kiderült, hogy ez a produkció elég volt-e a továbbjutáshoz: Kocsis Paulina továbbjutott a következő élő showba. Csak így tovább! Görgess lejjebb a videóhoz!

Gáspár Laci megvédte Paulinát: „Ez egy menő produkció volt”. A többi mentor nem igazán lelkendezett a lány produkciója után, ám mentora egyből a védelmére kelt.

Egy olyan sláger, amit mindenki ismer az X-Faktor színpadán elég kockázatos vállalkozás. Szerinted bejött?

Mi történt még az X-Faktor 2021. november 27-i adásában? A gombra kattintva megnézheted. Az is kiderül, mi lett Gáspár Laci többi versenyzőjével:

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

Nézd meg a produkciót! Szerinted továbbjutást ért ez az előadás? Most már tudjuk: Kocsis Paulina továbbjutott a következő élő showba. Csak így tovább!

Kocsis Paulina: Most kéne abbahagyni (Kovács Kati)

A dal eredeti előadója, Kovács Kati sem csinálhatta volna ezt sokkal jobban! A 2021-es X-Faktor második élő adása tele volt jobbnál jobb produkciókkal!

A Te véleményed szerint megérdemli a versenyző, hogy ott legyen a harmadik élő adásban? Vagy térjen inkább vissza az eredeti foglalkozásához? Mi legyen?

Az X-Faktor 2021 második élő showját november 27-én, egy három órás adásban izgulhattuk végig. A műsor végén azonban kiderült, hogy kinek kellett lemondania az álmairól. Itt megnézheted, hogy kik az X-Faktor kiesői.

De térjünk vissza Kocsis Paulina mostani produkciójára! Szerintem mindent megtett a versenyző, amit lehetett! Nekem bejött, ahogy a Most kéne abbahagyni című dalt előadta!…

Frissítés! Hogy nem volt véletlen a továbbjutás, azt az énekes következő fellépése is igazolta! December 4-én, a harmadik élő showban is remekül teljesített a versenyző. Kocsis Paulina az Always Remember Us This Way című dallal elérte, hogy az este folyamán még egy produkciót bemutathatott.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

15 − 14 =

Scroll to top