Magnum sorozat 4. évad

A Magnum sorozat 4. évadában Magnum és Lia, a gyönyörű nyomozónő megpróbálják titokban tartani a viszonyukat, miközben újabb és újabb bűnügyeket kell megoldaniuk...

Ez lesz az utolsó évad a Magnum sorozatból? Azt mondják...

Magnum sorozat 4. évad főszereplők

A sorozat tartalma, epizód lista

Eredeti cím: (Magnum P.I. 4)

Szereplők: Jay Hernandez (Thomas Magnum) - magyar hangja: Varga Gábor
Perdita Weeks (Juliett Higgins) - magyar hangja: Zsigmond Tamara
Zachary Knighton (Rick; Orville Wright) - magyar hangja: Pál Tamás
Stephen Hill (TC; Theodore Calvin) - magyar hangja: Papp Dániel
Amy Hill (Kumu) - magyar hangja: Rátonyi Hajni
Tim Kang (Gordon Kacumoto) - magyar hangja: Dolmány Attila

Műfaj: akciófilm, krimi
Gyártás éve: 2021
Premier: 2022
Korhatár: 12 év

Hány részből áll a Magnum sorozat negyedik évada: 20

Az amerikai akciókrimi-sorozat filmsorozat premierje az RTL Klub csatornán! A széria megtalálható a nemzetközi filmadatbázisban.

A negyedik évadban titkolják a kapcsolatukat
Az új Magnum sorozat főszereplői
Egy gyönyörű piros autó és egy sármos nyomozó

Miről szól a Magnum sorozat 4. évada?

Egy életérzés. Ez a megújult sorozat, a Magnum P.I. varázsereje. A legendás Tom Selleck által megformált szerepben a szuperhős filmek egyik sztárját, Jay Hernandezt láthatjuk, aki számára a bajusz nem szent, a sármja a piros Ferrarin kívül a szeme csillogásában, viselkedésének lazaságában, briliáns észjárásában és lehengerlő humorában rejlik.

Mindez persze csak Higgins segítségével működik, aki az újratöltött Magnumban Juliett névre is hallgat, ugyanis a korábban sótlan karakter egy forróvérű szőke szépség formájában kel életre Perdita Weeks alakításában. A merész vállalkozás bevált, Higgins Juliettként valóban újjászületik, és izgalmasan felpörgeti a múlt századi tempót.

Csak úgy süvítenek a golyók a fejünk mellett a páros puskaporos szócsatáiban, amelyhez a kiegyensúlyozott hátteret a harmadik kultikus szereplő, TC biztosítja, Stephen Hill megformálásában.

A 4. évad

Magnum és Lia, a gyönyörű nyomozónő megpróbálják titokban tartani a viszonyukat mindenki előtt, miközben Higgins szeretné tisztázni távkapcsolatát Ethannal. Higgins a munkában is szorult helyzetbe kerül, és adósa lesz az angol titkosszolgálatnak. De hiába titkolózik, Magnum mindenkinél jobban ismeri a társát.


Mielőtt az epizódokra rátérnénk, hadd ajánljak egy másik izgalmas krimi sorozatot, ami az egész család számára remek szórakozást nyújt. És már a 2. évad is bemutatkozott a hazai nézőknek belőle: A specialisták sorozat 2. évada 2022. februárjától látható a Prime csatornán.

És most nézd meg az epizódok tartalmát!

Magnum sorozat 4. évad epizódok listája

Láttad már a Jay Hernandez féle Magnum sorozatot? Vagy egy-két részt belőle? Hogy tetszett?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

13 + tizenkettő =

Scroll to top