Mardoll: Crazy – X-Faktor 2021 2. élő adás

Mardoll a Crazy című számot adta elő az X-Faktor 2021 2. élő adásában. Kiderült, hogy ez a produkció elég volt-e a továbbjutáshoz: Mardoll továbbjutott a következő élő showba. Csak így tovább! Görgess lejjebb a videóhoz!

ByeAlex Mardollnak: „Kegyetlen volt, amikor énekeltél”. A rapper lány ezúttal énekkel lépett az X-Faktor színpadára. Bár a mentorok álla teljesen leesett az extrém produkció láttán, az énekhang felvetett néhány kérdést közöttük.

Az énekes saját dallal indult neki ennek a megmérettetésnek. Azt mindenki döntse el maga: ismert slágerrel, vagy ismeretlen dallal egyszerűbb továbbjutni?

Mi történt még az X-Faktor 2021. november 27-i adásában? A gombra kattintva megnézheted. Az is kiderül, mi lett Gáspár Laci többi versenyzőjével:

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

Nézd meg a produkciót! Szerinted továbbjutást ért ez az előadás? Most már tudjuk: Mardoll továbbjutott a következő élő showba. Csak így tovább!

Mardoll: Crazy (Saját dal)

A dal eredeti előadója, Saját dal sem csinálhatta volna ezt sokkal jobban! A 2021-es X-Faktor második élő adása tele volt jobbnál jobb produkciókkal!

A Te véleményed szerint megérdemli a versenyző, hogy ott legyen a harmadik élő adásban? Vagy térjen inkább vissza az eredeti foglalkozásához? Mi legyen?

Az X-Faktor 2021 második élő showját november 27-én, egy három órás adásban izgulhattuk végig. A műsor végén azonban kiderült, hogy kinek kellett lemondania az álmairól. Itt megnézheted, hogy kik az X-Faktor kiesői.

De térjünk vissza Mardoll mostani produkciójára! Szerintem mindent megtett a versenyző, amit lehetett! Nekem bejött, ahogy a Crazy című dalt előadta!…

Frissítés! Hogy nem volt véletlen a továbbjutás, azt az énekes következő fellépése is igazolta! December 4-én, a harmadik élő showban is remekül teljesített a versenyző. Mardoll az Alien című dallal mégis búcsúzott az X-Faktortól. Sajnálom!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

2 × négy =

Scroll to top