Mehringer Marcell: 7 Years – X-Faktor 2021 3. élő adás

Mehringer Marcell a 7 Years című számot adta elő az X-Faktor 2021 3. élő adásában. Kiderült, hogy ez a produkció elég volt-e a továbbjutáshoz: Mehringer Marcell az este folyamán még egy produkciót bemutathatott. Görgess lejjebb a videóhoz!

Gáspár Laci fontos dologra hívta fel Mehringer Marci figyelmét. A versenyző produkciója arra sarkallta a mentort, hogy óva intse Marcit és az egész mezőnyt, ugyanis szerinte mindenki ugyanazzal a teherrel küzd a színpadon.

Egy világsláger, amit mindenki ismer az X-Faktor színpadán elég kockázatos vállalkozás. Szerinted bejött?

Mi történt még az X-Faktor 2021. december 4-i adásában? A gombra kattintva megnézheted. Az is kiderül, mi lett a többi, még versenyben lévő énekessel:

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

Nézd meg a produkciót! Szerinted továbbjutást ért ez az előadás? Most már tudjuk: Mehringer Marcell az este folyamán még egy produkciót bemutathatott.

Mehringer Marcell: 7 Years (Lukas Graham)

A dal eredeti előadója Lukas Graham. A dal stúdió körülmények között elkészített eredeti klipben nyilván másképp hangzik, mint egy televíziós élő showban. De így is remek volt!

A Te véleményed szerint megérdemli a versenyző, hogy ott legyen a legjobb négy között? Vagy térjen inkább vissza az eredeti foglalkozásához? Mi legyen?

Az X-Faktor 2021 harmadik élő showját december 4-én, egy maratoni hosszúságú adásban izgulhattuk végig. A műsor végén azonban kiderült, hogy kinek kellett lemondania az álmairól. Itt megnézheted, hogy kik búcsúztak eddig a tehetségkutatótól: X-Faktor 2021 kiesők.

De térjünk vissza Mehringer Marcell mostani produkciójára! Szerintem mindent megtett a versenyző, amit lehetett! Nekem bejött, ahogy a 7 Years című dalt előadta!…

Hogy nem volt véletlen a továbbjutás, azt az énekes következő fellépése is igazolta! A következő körben is remekül teljesített a versenyző. Mehringer Marci a No Good című dallal továbbjutott a következő élő showba. Csak így tovább!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

20 + 2 =

Scroll to top