Mehringer Marcell: Drunk Face/All I Know/Bloody Valentine Medley – X-Faktor 2021 4. élő adás

Mehringer Marcell a Drunk Face/All I Know/Bloody Valentine Medley című számot adta elő az X-Faktor 2021 4. élő adásában. Kiderült, hogy ez a produkció elég volt-e a továbbjutáshoz: Mehringer Marcell sajnos búcsúzott az X-Faktortól. Sajnálom! Görgess lejjebb a videóhoz!

Puskás Peti szerint unalmas volt Mehringer Marci produkciója. Marcinak az első körrel ellentétben, egyéni előadásával nem sikerült megnyernie a mentorokat. A kritikák ellenére ByeAlex megvédte versenyzőjét: „Nekem most bizonyítottál legjobban”.

Egy olyan medley, amit mindenki ismer az X-Faktor színpadán elég kockázatos vállalkozás. Szerinted bejött?

Mi történt még az X-Faktor 2021. december 11-i adásában? A gombra kattintva megnézheted. Az is kiderül, mi lett a többi, még versenyben lévő énekessel:

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

Nézd meg a produkciót! Szerinted továbbjutást ért ez az előadás? Most már tudjuk: Mehringer Marcell elbúcsúzott az X-Faktortól. Sajnálom!

Mehringer Marcell: Drunk Face/All I Know/Bloody Valentine Medley (Machine Gun Kelly)

A dal eredeti előadója, Machine Gun Kelly. Szerintem ha meghallgatja ezt a felvételt, elégedett lehet!

A Te véleményed szerint megérdemli a versenyző, hogy ott legyen az X-Faktor 2021 döntő legjobb három versenyzője között? Vagy semmi keresnivalója a TOP3-ban? Te továbbjuttattad volna?

Az X-Faktor 2021 negyedik élő showját december 11-én, egy maratoni hosszúságú adásban izgulhattuk végig. A műsor végén azonban kiderült, hogy ki az, akinek le kellett mondania az álmairól. Itt megnézheted, hogy kik búcsúztak eddig a tehetségkutatótól: X-Faktor 2021 kiesők.

De térjünk vissza Mehringer Marcell mostani produkciójára! Szerintem mindent megtett a versenyző, amit lehetett! A Drunk Face/All I Know/Bloody Valentine Medley mégsem ért döntőt…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

10 + tizenhat =

Scroll to top