Mehringer Marcell: Lelket vennék – X-Faktor 2021. 1. élő adás

Az X-Faktor 2021 1. élő adásában Mehringer Marcell a Lelket vennék című számot adta elő. Kiderült, hogy ez a produkció elég volt-e a továbbjutáshoz! Mehringer Marcell továbbjutott a következő élő showba. Görgess lejjebb a videóhoz!

A mentorok szerint Marci igazi pillanatot teremtett, produkciójával hat az emberekre és az évad egyik nagy esélyese.

Egy híres előadó ismert számát előadni mindig kockázatos. De kockázat nélkül nincs siker.

Mi történt még az X-Faktor 2021. november 20-i adásában? A gombra kattintva megnézheted. Az is kiderül, mi lett ByeAlex többi versenyzőjével:

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

Nézd meg a produkciót! Szerinted továbbjutást ért ez az előadás? Most már tudjuk: Mehringer Marcell továbbjutott a következő élő showba.

Mehringer Marcell: Lelket vennék (AWS)

A dal eredeti előadója, AWS sem csinálhatta volna ezt sokkal jobban! A 2021-es X-Faktor első élő adása tele volt jobbnál jobb produkciókkal!

A Te véleményed szerint megérdemli a versenyző, hogy ott legyen a TOP8-ban? Vagy neki nem kellene többé a zenével foglalkoznia? Oly nehéz a választás!

Az X-Faktor 2021 első élő showját november 20-án, egy maratoni hosszúságú adásban izgulhattuk végig. A végén azonban kiderült, hogy kiktől búcsúztunk el. Itt megnézheted, hogy ki esett ki a tehetségkutatóból.

De térjünk vissza Mehringer Marcell mostani produkciójára! Szerintem zseniális volt! Ahogy a Lelket vennék című dalt előadta!…

Frissítés! A második élő showban Mehringer Marcell a Use Somebody című számot adta elő az X-Faktor 2021-es, X. évadában. Nézd meg a videót!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

4 × 2 =

Scroll to top