Mehringer Marcell: Use Somebody – X-Faktor 2021 2. élő adás

Mehringer Marcell a Use Somebody című számot adta elő az X-Faktor 2021 2. élő adásában. Kiderült, hogy ez a produkció elég volt-e a továbbjutáshoz: Mehringer Marcell továbbjutott a következő élő showba. Csak így tovább! Görgess lejjebb a videóhoz!

Mehringer Marci óriási csalódást okozott a mentoroknak. Az X-Faktor versenyzője egyáltalán nem kápráztatta el a mentorokat, akik úgy érezték, nem sikerült átadnia a Kings of Leon dalának üzenetét. ByeAlex szerint a srác megérdemelte a széket, de vajon hogyan vélekedtek mentortársai?

Egy világsláger, amit mindenki ismer az X-Faktor színpadán elég kockázatos vállalkozás. Szerinted bejött?

Mi történt még az X-Faktor 2021. november 27-i adásában? A gombra kattintva megnézheted. Az is kiderül, mi lett ByeAlex többi versenyzőjével:

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

Nézd meg a produkciót! Szerinted továbbjutást ért ez az előadás? Most már tudjuk: Mehringer Marcell továbbjutott a következő élő showba. Csak így tovább!

Mehringer Marcell: Use Somebody (Kings Of Leon)

A dal eredeti előadója, Kings Of Leon sem csinálhatta volna ezt sokkal jobban! A 2021-es X-Faktor második élő adása tele volt jobbnál jobb produkciókkal!

A Te véleményed szerint megérdemli a versenyző, hogy ott legyen a harmadik élő adásban? Vagy térjen inkább vissza az eredeti foglalkozásához? Mi legyen?

Az X-Faktor 2021 második élő showját november 27-én, egy három órás adásban izgulhattuk végig. A műsor végén azonban kiderült, hogy kinek kellett lemondania az álmairól. Itt megnézheted: X-Faktor kiesők.

De térjünk vissza Mehringer Marcell mostani produkciójára! Szerintem mindent megtett a versenyző, amit lehetett! Nekem bejött, ahogy a Use Somebody című dalt előadta!…

Frissítés! Hogy nem volt véletlen a továbbjutás, azt az énekes következő fellépése is igazolta! December 4-én, a harmadik élő showban is remekül teljesített a versenyző. Mehringer Marcell a 7 Years című dallal elérte, hogy az este folyamán még egy produkciót bemutathatott.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

7 + tizenkettő =

Scroll to top