Mehringer Marcell: Without You – X-Faktor mentorok háza 2021

A mentorok házában az X-Faktor 2021 versenyzője Mehringer Marcell a Without You című számot adta elő. Kiderült, hogy ez a produkció volt a belépő az élő showba! Mehringer Marcell tovább jutott! Görgess lejjebb a videóhoz!

Gáspár Lacit nem győzte meg az énekes. ByeAlex szerint mentortársa direkt felnagyítja a fiú hibáit, mert attól fél, hogy ő lehet az X-Faktor győztese!

Egy híres előadó ismert számát előadni mindig kockázatos. De kockázat nélkül nincs siker.

Ha már továbbjutás. Megnézheted, végül ki az a három énekes, akiket magával vitt a mentorházba ByeAlex:

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

Nézd meg a produkciót! Szerinted továbbjutást ért ez az előadás? Megérdemelte Mehringer Marcell, hogy az élő showba szerepeljen?

Mehringer Marcell: Without You

A dal eredeti előadója, The Kid Laroi sem csinálhatta volna ezt sokkal jobban! A 2021-es X-Faktor mentorok háza tele volt jobbnál jobb produkciókkal! De sajnos előfordult pocsék, értékelhetetlen előadás is...

Vajon megérdemli az énekes, hogy ott legyen a TOP12-ben? Erről a mentorok tanácskoznak, de csak egy mentor, jelen esetben ByeAlex dönt.

Az X-Faktor 2021 mentorai:

  • Csobot Adél
  • ByeAlex,
  • Gáspár Laci, és
  • Puskás-Dallos Peti.

Le a kalappal az énekes előtt! Mert nem csak ezt a dalt adta elő zseniálisan, de az élő showban is remekül teljesített. Mehringer Marcell a Lelket vennék című dallal továbbjutott a következő élő showba.

De térjünk vissza Mehringer Marcell mentorházas produkciójára! Szerintem zseniális volt! Ahogy a Without You című dalt előadta!…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

18 + 17 =

Scroll to top