Ők mennek a mentorok házából az élő showba

Az élő show előtt a mentorok házában kellett megküzdenie a versenyzőknek azért, hogy bekerüljenek az élő showba. A hétvégi dupla, mentorházas adásban kiderült, melyik tehetségeket láthatjuk majd hétről hétre az RTL Klubon.

Elöljáróban annyit, hogy a mentoroknak most sem volt könnyű dolga. De a végére fény derült azoknak a nevére, akik hétről hétre az élő adásokban bizonyíthatnak majd.

Lássuk a neveket!

Az X-Faktor 2021 döntősei

Árvavölgyi Patrik, Balázs Alex “ALEE”, Mehringer Marci, Szajkó Attila, Tóth Roland és Varga Norbert mindent megtettek azért, hogy őket vigye mentoruk az élő showba.

ByeAlexnél “ALEE” és Marci lett a két biztos döntőbe jutott a fiúk csapatába, két versenyzője Attila és Norbert számára véget ért a verseny, a másik két versenyző Patrik és Roland sorsáról pedig a mentorok döntöttek, akik végül Tóth Rolandot választották.

ByeAlex ezzel a három énekessel vág neki az élő shownak:

ByeAlex és a mentorok házából továbbjutó fiúk

A szombati adás második részében a zenekarok kategória és Csobot Adél kapott főszerepet.

A zenekarok: Beneath My Skin, Crush, DD Night, Kultúrkör, The Harmonies és a The Palace mindent beleadtak, hogy a Mentorházban is bizonyíthassanak saját mentoruknak.

Adél először csak a The Harmonies-t és a The Palace-t vitte magával, két csapat a DD Night és a Kultúrkör számára véget ért a verseny, a másik két zenekar a Crush és a Beneath My Skin sorsáról pedig a mentorok döntöttek, ők pedig a Beneath My Skin választották.

Csobot Adél és a mentorok házából továbbjutó zenekarok

Csobot Adél és a mentorok házából továbbjutó zenekarok

A zenekarok neve mögött annak a produkciónak a címét tüntettük fel, melynek a továbbjutást köszönhetik.

A vasárnapi adás első részében a 22 plusszos kategória énekesei mutatták meg magukat Gáspár Lacinak és mentor társainak.

Gáspár Lacinak nem volt könnyű dolga, mert a 22pluszos kategória versenyzői közül többen nem tudták a legjobb formájukat hozni a Mentorházban.

Imi Plaza, Dederick Catherine - Mardoll, Fazekas Eszter, Kocsis Paulina, Mohácsi Anett és Mohamed Tesznim próbálták meggyőzni a mentorokat, hogy helyük van az élő showban.

Laci először csak Imi Plazát és Kocsi Paulinát vitte magával, két versenyzője Eszter és Tesznim számára véget ért a verseny, a másik két lány Anett és Mardoll sorsáról pedig a mentorok döntöttek, ők pedig Mardollt választották.

Gáspár Laci és az X-Faktor élő showba jutott énekesei

Gáspár Laci és az X-Faktor élő showba jutott énekesei

Az énekesek neve mögött annak a produkciónak a címét tüntettük fel, melynek a továbbjutást köszönhetik.

A vasárnapi adás második részében Puskás Petin volt a sor, hogy döntsön a lány kategória versenyzőinek sorsáról.

Peti úgy gondolta idén a lányok nagyon erősek, így nem várt rá könnyű döntés.

Ferenczi Kamilla, Hegyi Hanna, Kovács Harmat, Nagy Regina Martina, Szakács Erika és Tabatabai Nejad Flóra mindent beleadtak, hogy a Mentorházban is bizonyíthassanak saját mentoruknak.

Peti először csak Kamillát és Reginát vitte magával, két versenyzője Hanna és Erika számára véget ért a verseny, a másik két lány Harmat és Flóra sorsáról pedig a mentorok döntöttek, ők pedig Tabatabai Nejad Flórát választották.

Puskás Peti és az X-Faktor 2021 legjobb lány versenyzői

Puskás Peti és az X-Faktor 2021 legjobb lány versenyzői

Az énekesek neve mögött annak a produkciónak a címét tüntettük fel, melynek a továbbjutást köszönhetik.


A műsor hivatalos oldala: https://rtl.hu/rtlklub/xfaktor
Az X-Faktor 2021 kiesői: Ki esett ki legutóbb az X-Faktorból?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1 × egy =

Scroll to top