Kiderült mikor kezdődik a Konyhafőnök 2022!

Kiderült mikor kezdődik a Konyhafőnök 2022!

Tudtuk, hogy 2022-ben is lesz Konyhafőnök, de a pontos időpont nem volt ismert. Egészen eddig! Kiderült, melyik nap kezdődik a gasztro vetélkedő! További részletek a főzős műsorról:

Mikor kezdődik a Konyhafőnök 2022?

Csak nemrég ért véget a VIP adás sorozat, máris jön a következő, a "civil" évad. Az RTL Magyarország közleménye szerint még több drámával és egy legendás évaddal tér vissza A Konyhafőnök! A főzős műsor  május 2-tól minden hétköznap, 20 órától kerül képernyőre az RTL Klubon!

A közönségkedvenc zsűrit, Fördős Zét, Rácz Jenőt és Sárközi Ákost hetente legendás sztárok fogják segíteni, akik mindent megtesznek majd, hogy próbára tegyék a versenyzőket! Ráadásul egy – egyelőre rejtélyes – világsztár is érkezik A Konyhafőnökbe, akit ebben a szerepben még nem láthattak a hazai nézők!

A Konyhafőnök 2022 zsűrije

A Konyhafőnök (gyártó: Solaz Media) vadonatúj évada a rajongók számára már megszokott casting epizódokkal kezd, ahol – a tavalyi évad után másodszor – Fördős Zé újra csapatot kap! A versenyző-jelöltek először a Válogatóba próbálják befőzni magukat, ahol kiderül, melyik Michelin-csillagos séf csapatába kerülhetnek be.

Idén sem lesz hiány őrült és extrém fazonokból, akik igazán különleges és egzotikus alapanyagokkal készülnek lenyűgözni a zsűri tagjait.

A Konyhafőnök 9. "civil" évada is drámai küzdelmeket, kiborulásokat és nem várt fordulatokat ígér! Most sem lesz könnyű dolga annak, aki versenybe száll A Konyhafőnök címért és az ezzel járó 10 millió forintért – erről a zsűri és a legendák is gondoskodnak!

Az RTL Klubon május 2-től, 20:00 kezdéssel újra a konyháé lesz a főszerep, most egy igazán legendás évaddal jön a Konyhafőnök 2022.

Addig is böngészd át, kik a Konyhafőnök eddigi győztesei!

Forrás: RTL Magyarország

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

tizenhét + 16 =

Scroll to top