Kiderült mikor kezdődik a Sztárban Sztár a TV2-n!

Eldőlt, hogy február elején érkezik a TV2 nagyszabású showműsora a képernyőre. A csatorna közleményéből kiderült, hogy február 6-tól jön a Sztárban Sztár a TV2-re!

Egyre több titokra derül fény a TV2 népszerű show-műsora, a Sztárban Sztár háza táján. Néhány nappal ezelőtt lehullt a lepel: az idei szériában Lékai-Kiss Ramóna, Makranczi Zalán, Papp Szabi és Kökény Attila foglalnak majd helyet a zsűri székekben, és mostantól az indulás dátumát illetően sem kell tovább találgatniuk a formátum rajongóinak.

Lássuk!

Kezdődik a Sztárban Sztár!

Február 6-tól elképesztő átalakulásokat követhetnek nyomon, akik vasárnap esténként 18:55-től a TV2-t választják. A szórakozás a 8. évadban is garantált lesz, amelyben az eddigiekhez hasonlóan, most is 12 híresség száll majd harcba a Magyarország legsokoldalúbb előadója címért.

S, hogy kik lesznek azok, akiknek produkciói láttán szem nem marad szárazon a nevetéstől, vagy éppen könnyekig meghatódnak a nézők egy-egy drámaibb pillanatban, hamarosan az is kiderül! Az ország legnagyobb házibulijának szereplői már készen állnak!

Sztárban Sztár 8. évad február 6-tól vasárnaponként 18:55-től a TV2-n!

A showról itt a Tévénézőben folyamatosan beszámolunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

négy × kettő =

Scroll to top