Mikor lesz újra Pénzt vagy éveket?

Kasza Tibi, a Pénzt vagy éveket! műsorvezetője

Hamarosan visszatér a képernyőre a Pénzt vagy éveket! című népszerű vetélkedő. Az új évadban is sztárok fogják megtippelni azt, hogy az előttük álló civil ember hány éves.

Mielőtt azonban Kasza Tibi vetélkedője képernyőre kerül, a TV2 bemutatja a Drágám, add az életed! 2022-es évadát! Ismert a pontos dátum és a szereplők névsora is.

De térjünk vissza a Pénzt vagy éveket! gameshowhoz! A formátum sikerét bizonyítja, hogy öt évvel a debütálása után már 18 ország vásárolta meg a jogokat. Szlovéniában, Szlovákiában és Ukrajnában most először tűzik képernyőre, Magyarországon a negyedik, Olaszországban pedig már az ötödik évadát forgatják az életkor tippelgetős vetélkedőnek.

Az új évadban a sztárpároknak továbbra is csak annyi a dolguk, hogy kitalálják az előttük álló civil emberek életkorát, és ha ügyesen játszanak, akár 10 millió forint is ütheti a markukat! A segítségek felhasználásával a játékosok kapnak némi támpontot, ami közelebb viheti őket a jó megoldáshoz.

Egy-egy adás során 6+1 ember életkorát kell eltalálniuk. Ahogy a játék halad előre, egyre nagyobb a tippelés tétje, minden elhibázott év egyre többe kerül, azaz, a tipp és a helyes életkor közti évek száma először 100.000 forint veszteséget jelent évenként, ám a végén már 600.000 forintba kerül 1 évnyi tévedés. Így csökken folyamatosan az elején rendelkezésükre álló 10 millió forint. Minden körben először tippelni kell, aztán egy segítség áll a sztárok rendelkezésékre a pontosításhoz: akár egy sláger, vagy egy fontos esemény abból az évből, amikor a színpadon szótlanul álló civil született. A döntőben a megmaradt nyereményt pedig csak akkor vihetik haza a sztárok, ha tökéletesen beletrafálnak az előttük álló hetedik ember életkorába.

A műsorvezető, aki humorfelelős is egyben, ezúttal is Kasza Tibor lesz, aki a Szerencsekerék 2022-es házigazdája is lesz egyben.

A műsor pontos kezdési időpontjáról később beszámolunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

4 × kettő =

Scroll to top