A Nagy Ő nyertese Laura – Őt választotta Dávid

Tóth Dávid választottja Laura

A Nagy Ő nyertese: Tóth Dávid választottja Laura

Eldőlt, hogy a sok lány közül a Nagy Ő nyertese, azaz Tóth Dávid választottja Laura lett. A döntés előtti utolsó napokban már csak két lány volt versenyben: Annabella és Laura. Velük egy álomrandira Szlovéniába utazott az olimpiai bajnok, hogy ott hozza meg a végső döntést.

Annabella előnyben indult, hiszen vele töltött el egy egész napot először Dávid, és nem csak nappal, de éjszaka sem váltak el egymástól!

A következő nap Lauráé volt. A csodás együtt töltött órák után a vacsoránál Dávid bevallotta a lánynak: lefeküdt Annabellával az előző este.

Mégis…

Laura lett a Nagy Ő nyertese, neki sikerült Dávid szívét elnyernie

Laura hátránnyal indult a többi lánnyal szemben, hiszen napokkal a többiek után költözött be a birtokra. A Nagy Ő szereplők létszáma Stohl Andrásnak köszönhetően gyarapodott. Ő szervezett egy meglepetés randit, ahol Dávid távol a birtokon már játékban lévő lányoktól két új lányt ismerhetett meg: Cintiát és Laurát.

Apropó Stohl András! 2022-ben nagy fába vágta  a fejszéjét a sokoldalú média személyiség. Miért mondom ezt? Nézd meg hogy mutatkozott be Stohl András a Sztárban Sztárban!

A meglepetés randi olyan jól sikerült, hogy a Nagy Ő mindkét lányt beköltöztette a Bachelor házba.

Ahogy telt az idő, Laura egyre közelebb került Dávidhoz, de korántsem volt biztos, hogy ő lesz a Nagy Ő győztese.

Közben a rózsaceremóniákon egyre csak fogytak a lányok, végül a finálé előtt már csak hárman maradtak: Fanni, Annabella és Laura. Dávid az álomrandi előtt hazaengedte Fannit, így már csak két lány maradt, akik között meg kellett hoznia a végső döntést.

Annabella kapta az első napot Szlovéniában, az álomrandi keretében. Előnyben indult, hiszen először vele töltött el egy egész napot Dávid, és nem csak nappal, de éjszaka sem váltak el egymástól!

Sokan gondolták úgy: Annabella lesz a befutó

Sokan gondolták úgy: Annabella lesz a befutó

De Dávid másképp döntött: elmondta a lánynak, hogy szinte minden tökéletes kettejük között, csak egy valami hiányzik. A szerelem.

Laurának viszont bevallotta, hogy szerelmes belé, így végül ő lett a Nagy Ő nyertese. A többi lányt maga mögé utasítva elnyerte Tóth Dávid szívét.

Vajon miért nem Annabellát választotta Dávid? Szerinted?

Frissítés! Az évad sikere után biztosak lehettünk abban, hogy a Nagy Ő újra adásba kerül a TV2 csatornán. A legfrissebb hír ezzel kapcsolatban az, hogy kiderült ki az a férfi, akinek a kegyeiért versengenek majd a műsorba jelentkező hölgyek. Most már biztos: 2022-ben is lesz izgalmas társkereső, jön A Nagy Ő!


Forrás, fotók: TV2
A Nagy Ő adásai a https://tv2play.hu weboldalon visszanézhetők.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

tíz + kilenc =

Scroll to top