A Nagy Ő: Tóth Dávid decemberben indul hódító útjára

Pontosabban a párkereső műsor, a TV2 új szuperprodukciója, a Bachelor - A Nagy Ő kezdődik december 5-én vasárnap este. A világsikerű reality közel húsz éve folyamatosan képernyőn van, ez alatt a világ közel 30 országában volt látható.

A Nagy Ő Tóth Dávid világbajnok, olimpiai ezüstérmes kajakozó lesz, aki két héten át minden hétköznap este keresi az igazit.

De nem lesz egyedül a műsorban a sármos exsportoló: egy nem kevésbé jóképű férfi lesz a segítségére addig, míg az utolsó rózsa ceremónia le nem zajlik.

Hogy ki Ő? Az is kiderül:

21 hölgy keresi a Nagy Ő Tóth Dávid kegyeit

Nagy Ő Tóth Dávid - 2021

A szerelemé lesz a főszerep december 5-től a TV2 műsorán! Vasárnap estétől két héten át követhetik figyelemmel a nézők, hogyan köttetnek barátságok, hogyan robbannak ki viszályok a szereplők között, és kit választ végül társául az agglegény Tóth Dávid. Vajon kialakul-e szerelem valamelyik hölggyel?

A fiatal sportolót az Exatlon Hungary és a Dancing With The Stars című műsorokból már jól ismerhetik a csatorna nézői.

Apropó Exatlon! A következő egy különleges évad lesz a bajnokok és a kihívók csatájában. A műsor az Exatlon Hungary All Star címet kapta, a részleteket a linkre kattintva tudod elolvasni.

De térjünk vissza a Nagy Ő-höz!

Dávid huszonegy nővel ismerkedik majd meg, de időről időre döntenie kell, kik állnak a legközelebb hozzá. A Nagy Ő-ben szereplő hölgyek addig maradhatnak versenyben, amíg újra és újra rózsát kapnak az olimpiai bajnoktól.

A végső rózsaceremónián pedig Dávid kiválasztja azt az egyetlen nőt, aki az igazi társa lehet az életben. December végére kiderül, melyik lány A Nagy Ő nyertese. Addig azonban rengeteg kérdést felvet a műsor: vajon kiválaszt-e egyet? Mi alapján választ? És vajon ezt a kiválasztott is így gondolja-e?

De ki fogja segíteni a főszereplőt a választásban?

A Nagy Ő, azaz Tóth Dávid vívódásaival nem lesz egyedül, a műsor házigazdája ugyanis Stohl András lesz, akivel folyamatosan kitárgyalja majd érzéseit, esetleges félelmeit a választásaival kapcsolatban.

Társkereső műsor az RTL KLubon

Itt megnézhetted, hogy mikor indul pontosan a Házasodna a gazda 2022-ben az RTL Klubon. Mi történik az első adásban és ki lesz a műsorvezető? Minden kiderül a linkre kattintva. Ez egy egészen más típusú társkereső műsor lesz, mint a Nagy Ő. Ez tuti...

Jó szórakozást!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

egy × 1 =

Scroll to top