Nagy Regina Martina: New York, New York – X-Faktor 2021 2. élő adás

Nagy Regina Martina a New York, New York című számot adta elő az X-Faktor 2021 2. élő adásában. Kiderült, hogy ez a produkció elég volt-e a továbbjutáshoz: Nagy Regina Martina mégis búcsúzott az X-Faktortól. Sajnálom! Görgess lejjebb a videóhoz!

ByeAlex Reginának: „A rajongód vagyok!”. A mentor ódákat zengett a lány produkciójáról, ami teljesen levette a lábáról. „Iszonyatosan profi vagy. A jó Isten is oda teremtett téged a színpadra”

Egy világsláger, amit mindenki ismer az X-Faktor színpadán elég kockázatos vállalkozás. Szerinted bejött?

Mi történt még az X-Faktor 2021. november 27-i adásában? A gombra kattintva megnézheted. Az is kiderül, mi lett Puskás Peti többi versenyzőjével:

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

Nézd meg a produkciót! Szerinted továbbjutást ért ez az előadás? Most már tudjuk: Nagy Regina Martina mégis búcsúzott az X-Faktortól. Sajnálom!

Nagy Regina Martina: New York, New York (Cserháti Zsuzsa)

A dal eredeti előadója, Cserháti Zsuzsa sem csinálhatta volna ezt sokkal jobban! A 2021-es X-Faktor második élő adása tele volt jobbnál jobb produkciókkal!

A Te véleményed szerint megérdemli a versenyző, hogy ott legyen a harmadik élő adásban? Vagy térjen inkább vissza az eredeti foglalkozásához? Mi legyen?

Az X-Faktor 2021 második élő showját november 27-én, egy három órás adásban izgulhattuk végig. A műsor végén azonban kiderült, hogy kinek kellett lemondania az álmairól. Itt megnézheted, hogy kik az X-Faktor kiesői.

De térjünk vissza Nagy Regina Martina mostani produkciójára! Szerintem mindent megtett a versenyző, amit lehetett! Nekem bejött, ahogy a New York, New York című dalt előadta!…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

5 × kettő =

Scroll to top