Nejad Flóra dala az X-Faktor 2. élő adásában

Nejad Flóra az X-Faktor X. jubileumi évadában

Nejad Flóra az X-Faktor X. jubileumi évadában

Tabatabai Nejad Flóra a Mocskos pénz című dalt adta elő a 2021-es X-Faktor második élő adásában. A fiatal énekes eddigi szereplése meggyőzte az egyik legismertebb hazai dalszerzőt, hogy érdemes Flórának saját dalt írni.

Egy tehetségkutató műsorban mindig rizikó saját dalt előadni. Az emberek többsége jobban szereti az ismert dalokat hallani.

Nejad Flóra vállalta a rizikót és egyedül adta elő a Burai Krisztiánnal közösen írt számot az élő showban. A videó klipben azonban a szerzőtárs is feltűnik:

NEJAD FLÓRA X BURAI – Mocskos pénz

A Tabatabai Nejad Flóra17 éves gimnazistaként jelentkezett az X-Faktorba A perzsa felmenőkkel rendelkező lány 12 éve énekel, 7 évig tanult klasszikus zongorázni, 3-4 éve jazz zongorázni.

Nem először szerepelt tehetségkutató műsorban, 8 évesen láthattad őt a TV2 Ének iskolája műsorában Szandi tehetségeként, ahol a döntőbe jutott.

2016-ban ismét a TV2-n tűnt fel, a Sztárban sztár + 1 kicsi műsorban Király Lindával döntősök voltak. Wikipédia oldalán többet is megtudhatsz a fiatal tehetségről.

Az 2021-es X-Faktorban Puskás Peti mentoráltjaként a TOP8 között, a 2. élő adásában esett ki. Az élő showban a Mocskos pénz című dalt adta elő.

Hogy mit hoz a jövő Nejad Flóra számára, még nem lehet tudni, de az biztos, hogy a lány országos hírnévre tett szert, és rengeteg fellépés vár rá az elkövetkezendő időszakban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

kettő × 2 =

Scroll to top