Oltári történetek szereplők, esküvős sztorik a SuperTV2-n

Sztárszereplők és elképesztő sztorik az Oltári történetekben

Oltári történetek szereplők: színészek, ismert emberek

A sztoriról röviden

A szerelmesek gyakran már az előkészületek során nem várt nehézségekkel szembesülnek. Megesik, hogy a vőlegény legjobb barátja elrabolja a menyasszonyt, vagy férjjelöltet a ceremónián tartóztatják le, de olyan is előfordul, hogy a fiatal pár egészen egyszerűen meggondolja magát, csak éppen ezt nem merik elárulni az egybegyűlt násznépnek.

A dráma mellett könnyedebb történetekkel is találkozhatnak majd a széria nézői, amikor például a meghívott sztriptíztáncosok okoznak bonyodalmakat. A házasulandók egytől egyig életük nagy napjára készülnek, ám végül nem mindegyikük mondja ki a boldogító igent…

Az Oltári történetek szereplők - a színészek mellett – más ismert emberek. Például az Exatlon field riportere, Nagy Réka, a Farm házigazdája, Gáspár Zsolti, de szerepel egy-egy epizódban Molnár Andi, Hegyes Berci, Hajas László, Konkoly Ági, Vincze Lilla, s még sokan mások.

Apropó Gáspár Zsolti! Hamarosan szerepet kap a TV2 új gameshowjában is! Bővebben a linkre kattintva olvashatsz erről.

Összefoglalva

Kiderült, hogy február 21-től indul a SuperTV2 új sorozata. Az Oltári történetek szereplők között ismert embereket is találsz, nem csak színészeket. Vicces, drámai és olykor krimi szerű lesz egy-egy epizód.

Várós?

Luxus az Oltári történetekben

Műsoron: SuperTV2

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

tizenkettő + 19 =

Scroll to top