Pál-Baláž Karmen: Alive – Sztárban Sztár leszek 2021

A Sztárban Sztár leszek 8. adásában Pál-Baláž Karmen a Alive című számot adta elő. Kiderült, hogy ez a produkció meghozta-e a győzelmet Pápai Joci versenyzőjének. Görgess lejjebb a videóhoz!

Ez volt az a produkció, amiben „csak” jól kellett énekelni. Hisz az énekes végig egy helyben állt, a saját parókája mögé bújva. De Pál-Baláž Karmen így is képes volt varázsolni!

Ha már Sztárban Sztár leszek 2021 győztes. Megnézheted, végül ki lett a ebben az évben a legsokoldalúbb előadó

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

A Sztárban Sztár Leszek! 8. élő show, a DÖNTŐ 2021. november 20-án ültette a tévékészülékek elé a nézőket. Minden énekes egy-egy önálló számmal és egy-egy sztárduettel próbálta meggyőzni a közönséget: ő ebben az évadban a legsokoldalúbb előadó!

Nézd meg a produkciót! Szerinted győzelmet ért ez az előadás? Vagy ezen az estén volt jobb, mint Pál-Baláž Karmen?

Pál-Baláž Karmen: Alive

A dal eredeti előadója, Sia sem csinálhatta volna ezt sokkal jobban! A 2021-es Sztárban Sztár leszek ezen az estén is tele volt jobbnál jobb produkciókkal!

A műsorban szereplő énekesek adásról-adásra megmutathatták, hogyan tudnak profiként, zenei legendák bőrébe bújni. Az elképesztő átváltozásokat profi háttércsapat segítette, így a műsor fellépői – ahogy az alábbi videóban is látható - kinézetükben is megtévesztésig hasonlítottak ahhoz, akinek a dalát előadták.

Vagy nagyon viccesen néznek ki...

De térjünk vissza Pál-Baláž Karmen produkciójára! Szerintem zseniális volt! Ahogy a Alive című dalt előadta!…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

19 + tizenhét =

Scroll to top