Pembrokeshire-i gyilkosságok sorozat 1. évad

Luke Evans főszereplésével, megtörtént események alapján

Pembrokeshire-i gyilkosságok sorozat

A sorozat tartalma, epizód lista

Kattints a gombra az epizódok tartalmának megtekintéséhez!

Előzetes eredeti nyelven

Eredeti cím: The Pembrokeshire Murders I.

Szereplők: Luke Evans, Keith Allen, Caroline Berry, Oliver Ryan, David Fynn
Műfaj: krimi, dráma
Korhatár: Felnőtt nézőknak!

Az olasz sorozat premierje az HBO GO-n!

Miről szól a Pembrokeshire-i gyilkosságok?

2006-ban Steve Wilkins felügyelő újranyit két, a ’80-as évekből származó megoldatlan gyilkossági ügyet, amelyek betörésekhez kötődnek. Steve csapatának új bizonyítékokat kell találnia, mielőtt a csak rablásért ülő elkövető kiszabadul.

A walesi történelem leghírhedtebb sorozatgyilkosa utáni rendkívüli hajszát eleveníti fel a sorozat, feltárva egy úttörő eset lebilincselő történetét, amely irányt mutatott a megoldatlan bűnügyi esetek gyilkossági kezeléséhez.

2006-ban Steve Wilkins nyomozófelügyelő (Luke Evans) úgy dönt, hogy újranyit két megoldatlan gyilkossági ügyet a ’80-as évekből. Úttörő kriminalisztikai módszereket és alapos nyomozói munkát alkalmazva Wilkins és csapata mikroszkopikus DNS-t és rostokat talál, amelyek kapcsolatot jelenthetnek a gyilkosságok és a '80-as és '90-es években elkövetett betörések sorozata között. A rablások elkövetője börtönbüntetésének végéhez közeledik.

Vajon a nyomozók elég bizonyítékot tárnak fel ahhoz, hogy vádat emeljenek a gyanúsított ellen, mielőtt szabadon engedik?


Az HBO egy másik, valós események alapján készült szériája a Csalás című minisorozat. A linkre kattintva meg tudod nézni a sorozat tartalmát, előzetesét és az epizódok listáját.!

Kattints a gombra egy másik krimi sorozat tartalmának megtekintéséhez!

Epizódok listája


Láttad már a sorozatot, vagy egy-két epizódot belőle? Mi a véleményed róla?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

négy × 4 =

Scroll to top