Pepe sorozat 1. évad 1. rész

Hamarosan...

Premier: Duna TV

Pepe sorozat 1. évad

Pepe sorozat 1. évad aktuális epizódja

Kattints a gombra a sorozat adatlapjának megtekintéséhez!

Adatlap

Szereplők: Mucsi Zoltán, Simon Kornél, Básti Juli, Kovács Lehel, Kovács Panka, Martinovics Dorina, Medveczky Balázs, Kálloy Molnár Péter, Fenyő Iván, Vándor Éva

Műfaj: vígjáték sorozat,
Gyártás éve: 2022
Premier: 2022
Korhatár: 12 év
A magyar vígjáték sorozat premierje a  TV2 csatornán!

Miről szól a Pepe sorozat 1. évada?

A dunaszéphelyi pecsenyéző morcos, de csupaszív tulajdonosa, Pepe és az éttermet a csődtől megmenteni szándékozó sztárséf, Kollár Gábor tökéletes ellentétei egymásnak, így kettejük kényszer szülte együttműködése megannyi humor és konfliktus forrása.

A sorozat középpontjában egy csődközelbe jutott Duna-parti pecsenyéző áll. Annak tulajdonosa Pepe, a duplapaníros krokett koronázatlan királya, a fritőzben sütés nagymestere.

Amikor egy nap Kollár Gábor, az ország minimalista sztárséfje bevásárolja magát az éttermébe, Pepe még nem tudja, hogy mindez csak azért történik, mert Gábor apja a halálos ágyán elárulta, nem ő az édesapja, hanem Pepe és kéri, mentse meg a pecsenyézőt és a családot.

A magyar gasztronómia sármőre határozott elképzeléssel áll neki, hogy Michelin csillagos étteremet faragjon a kifőzdéből, miközben szép lassan megismerkedik új családjának tagjaival, és Dunaszéphely lakóival.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

3 × kettő =

Scroll to top