Pepe sorozat 1. évad

Mucsi Zoltánnal a főszerepben érkezik a Pepe, az új magyar vígjáték sorozat

Pepe sorozat 1. évad _ Premier a TV2-n

A sorozat tartalma, epizód lista

Kattints a gombra az epizódok tartalmának megtekintéséhez!

Adatlap

Szereplők: Mucsi Zoltán, Simon Kornél, Básti Juli, Kovács Lehel, Kovács Panka, Martinovics Dorina, Medveczky Balázs, Kálloy Molnár Péter, Fenyő Iván, Vándor Éva

Műfaj: vígjáték sorozat,
Gyártás éve: 2022
Premier: 2022
Korhatár: 12 év
A magyar vígjáték sorozat premierje a  TV2 csatornán!

DR BRS X Varga Viktor X Heincz Gábor BIGA – Koccintós Újratöltve (Pepe hamarosan a TV2-n!)

Sorozatajánló!

A TV2 2022-es kínálatában szerepel a Doktor Balaton folytatása. Nézd meg, hogy kik lesznek a sorozat régi és új szereplői a linkre, vagy a képre kattintva!

Miről szól a Pepe sorozat 1. évada?

A dunaszéphelyi pecsenyéző morcos, de csupaszív tulajdonosa, Pepe és az éttermet a csődtől megmenteni szándékozó sztárséf, Kollár Gábor tökéletes ellentétei egymásnak, így kettejük kényszer szülte együttműködése megannyi humor és konfliktus forrása.

A sorozat középpontjában egy csődközelbe jutott Duna-parti pecsenyéző áll. Annak tulajdonosa Pepe, a duplapaníros krokett koronázatlan királya, a fritőzben sütés nagymestere.

Amikor egy nap Kollár Gábor, az ország minimalista sztárséfje bevásárolja magát az éttermébe, Pepe még nem tudja, hogy mindez csak azért történik, mert Gábor apja a halálos ágyán elárulta, nem ő az édesapja, hanem Pepe és kéri, mentse meg a pecsenyézőt és a családot.

A magyar gasztronómia sármőre határozott elképzeléssel áll neki, hogy Michelin csillagos étteremet faragjon a kifőzdéből, miközben szép lassan megismerkedik új családjának tagjaival, és Dunaszéphely lakóival.

 

Érdekességek

2022 április 10-én dupla résszel indul a TV2 új vígjátéksorozata, a Pepe, főszerepben Mucsi Zoltánnal és Simon Kornéllal.

Az eredetileg spanyol formátum, a „Pepe’s Beach Bar” a Pepe címet kapta,

Az alkotók a sorozatról

Nagy reményeket fűzünk a Pepéhez, ami fontos eleme a TV2 hosszútávú fikciós stratégiájának. Ez a sorozat mindent megkapott, amire egy sorozatnak szüksége van: remek forgatókönyv, nagyon erős színészgárda, kiváló alkotók, és kellő gyártási és utómunka idő. Hiszünk benne, hogy a szerethető karakterek és a szórakoztató történet elnyerik a nézők szimpátiáját és a Pepe egy igazán sikeres sorozattá válhat. – nyilatkozta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

 

Büszke vagyok rá, hogy sikerült a nagyformátumú színészek sorát meggyőznünk arról, hogy szerepeljenek a sorozatunkban – mondta el Kirády Attila, a Pepe showrunnere.

Láttad már a sorozatot, vagy egy-két epizódot belőle? Mi a véleményed róla?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

húsz − 5 =

Scroll to top