Péterffy Lili: You Know I’m No Good – Sztárban Sztár 2022

Egy újabb átváltozás. A Sztárban Sztár 8. évadának 2. adásában Péterffy Lili a You Know I’m No Good című számot adta elő. Kiderült, hogy ez a produkció meghozta-e a továbbjutást a versenyzőnek. Görgess lejjebb a videóhoz!

A Sztárban Sztár második adásában az aranytorkú Amy Winehouse bőrébe bújva mutatta meg melankólikus oldalát Péterffy Lili. Nézd vissza a produkciót Te is!

A második élő showban 11 énekes/színész lépett fel. Itt megnézheted az adás összefoglalőját:

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

A Sztárban Sztár 2022. évadának 2. élő showja 2022. február 13-án, vasárnap este ismét óriási átváltozásokat hozott. Minden énekes egy-egy önálló számmal próbálta meggyőzni a zsűrit és a közönséget: ő ebben az évadban a legsokoldalúbb előadó!

Nézd meg a produkciót! Szerinted továbbjutást ért ez az előadás? Vagy ezen az estén Péterffy Lili kiesést érdemelt volna? Mi lett volna a Te döntésed?

Péterffy Lili: You Know I’m No Good

A dal eredeti előadója: my Winehouse. Vajon neki hogy sikerült volna élő showban ez a produkció? A 2022-es Sztárban Sztár ezen az estén tele volt remek előadásokkal, hihetetlen átváltozásokkal!

Ahogy eddig is...

A műsorban szereplő énekesek adásról-adásra megmutathatják, hogyan tudnak profiként, zenei legendák bőrébe bújni. Az elképesztő átváltozásokat profi háttércsapat segíti, így a műsor fellépői – ahogy az a videóban is látható - kinézetükben is megtévesztésig hasonlítanak azokhoz, akiknek a dalát előadták.

Vagy nagyon viccesen néznek ki...

De térjünk vissza Péterffy Lili produkciójára! Szerintem zseniális volt! Ahogy a You Know I’m No Good című dalt a Sztárban Sztár színpadán előadta!… És továbbjutott a következő élő showba. Csak így tovább!

Nagy szerepe volt ebben a Lékai-Kiss Ramóna, Papp Szabi, Makranczi Zalán és Kökény Attila összetételű zsűrinek és a nézőknek is.

Több változás is van a 2022-es évadban: az adás teljes ideje alatt, az applikációs felület mellett, emelt díjas hívással is szavazhatnak a nézők a versenyzőkre. Ezen kívül pedig kibővült a színpad, az énekesek az eddiginél nagyobb helyszínen mutathatják be látványos produkcióikat.

Egy szó mint száz

Péterffy Lili a 2022-es Sztárban Sztár 2. élő showban a You Know I’m No Good című dalt adta elő. Ezzel továbbjutott a következő élő showba. Csak így tovább!

Le a kalappal az énekes előtt! Mert nem csak ezt a dalt adta elő zseniálisan, de a 3. élő showban is remekül teljesített. Péterffy Lili az Industry Baby című dallal továbbjutott a következő élő showba. Csak így tovább!.

Forrás: TV2

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

kettő × 2 =

Scroll to top