Szekeres Adrien: Free Your Mind – Sztárban Sztár 2022

Egy újabb átváltozás. A Sztárban Sztár 8. évadának 7. adásában Szekeres Adrien a Free Your Mind című számot adta elő. Kiderült, hogy ez a produkció meghozta-e a továbbjutást a versenyzőnek. Görgess lejjebb a videóhoz!

Az En Vogue énekesnőjeként engedte szabadjára érzéseit egy elképesztően dögös produkció során a hetedik élő show-ban Szekeres Adrien!

A hetedik élő adásban 6 énekes/színész lépett fel. Itt megnézheted a show összefoglalóját:

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

A Sztárban Sztár 2022 7. élő showja 2022. március 20-án, vasárnap este ismét megdöbbentő alakításokat hozott. Minden énekes egy-egy önálló számmal próbálta meggyőzni a zsűrit és a közönséget: ő ebben az évadban a legsokoldalúbb előadó!

Nézd meg a produkciót! Szerinted továbbjutást ért ez az előadás? Vagy ezen az estén Szekeres Adrien kiesést érdemelt volna? Te hogy döntöttél volna?

Szekeres Adrien: Free Your Mind

A dal eredeti előadója: En Vogue. Vajon neki hogy sikerült volna élő showban ez a produkció? A Sztárban Sztár 8. évadának ez a showja is tele volt megdöbbentő előadásokkal, meglepő átváltozásokkal!

Mint ahogy korábban is...

A műsorban fellépő énekesek adásról-adásra megmutathatják, hogyan tudnak profiként, zenei legendák bőrébe bújni. Az elképesztő átváltozásokat profi háttércsapat segíti, így a műsor fellépői – ahogy az a videóban is látható - kinézetükben is megtévesztésig hasonlítanak azokhoz, akiknek a dalát előadták.

Vagy nagyon humorosan néznek ki...

De térjünk vissza Szekeres Adrien produkciójára! Szerintem zseniális volt! Ahogy a Free Your Mind című dalt a Sztárban Sztár színpadán előadta!… És továbbjutott a következő élő adásba. Nem érdemtelenül!

Nagy szerepe volt ebben a Lékai-Kiss Ramóna, Papp Szabi, Makranczi Zalán és Kökény Attila összetételű zsűrinek és a nézőknek is.

Több változás is van a 2022-es műsorfolyamban: az adás teljes ideje alatt, az applikációs felület mellett, emelt díjas hívással is szavazhatnak a nézők a versenyzőkre. Ezen kívül pedig kibővült a színpad, az énekesek a korábbiaknál nagyobb helyszínen mutathatják be látványos produkcióikat.

De ne szaporítsuk tovább a szót…

Az énekes a 2022-es Sztárban Sztár 7. élő showban a Free Your Mind című dalt adta elő. Ezzel továbbjutott a következő élő adásba. Nem érdemtelenül!

Forrás: TV2

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

2 + tizenhét =

Scroll to top