Kik a Sztárban Sztár 2022 szereplők? Nézd meg!

Sztárban Sztár 2022 szerplők

Sokáig titok övezte, hogy kik lesznek a Sztárban Sztár 2022 szereplők, a TV2 legnagyobb átváltozásokkal járó showműsorában. A közösségi médiában természetesen röpködtek a nevek, a "jól értesültek" tudni vélték, hogy kik lesznek az új évad sztárjai.

Az már korábban eldőlt, hogy a zsűri teljesen megújul: Kökény Attila, Papp Szabi, Lékai-Kiss Ramóna és  Makranczi Zalán lesznek az ítészek.

A szereplők? A TV2 végre közölte a Sztárban sztár 2022 versenyzők hivatalos névsorát! Korábban egy promo videóban lehet látni a szereplők sziluettjeit. Ez alapján a kommentelők között a Galambos Dorina,  Nemazalány,  Hien, vagy Péterffy Lili neve is felmerült lehetséges szereplőként.

Ők a Sztárban Sztár 2022 szereplők

Nincs szükség további találgatásokra, minden apró részlet kiderült a február 6-án startoló Sztárban Sztárral kapcsolatban. A TV2 népszerű show-műsorának 8. szériájában egészen biztosan mindenki megtalálja majd a kedvencét, akinek az élő adások alatt szurkolhat, hogy a legjobb formáját hozza ki magából hétről-hétre. A versenyzőknek azonban most sem csak a nézőket kell meggyőzniük, hanem a négytagú zsűrit is, akik már tűkön ülve várják a produkciókat.

Február 6-tól vasárnap esténként a négy zsűritag is becsekkol az ország legnagyobb házibulijába, hogy önfeledten szórakozzanak a zsűri pultban ülve, vagy akár fel is pattanva székeikből egy-egy dal hallatán.

Sztárban Sztár 2022 - Till Attila
A műsorvezető a korábbi évadokhoz hasonlóan Till Attila lesz

A mindenre elszánt versenyzők pedig már készen állnak, és amit csak tudnak megtesznek majd azért, hogy elképesztő átalakulásaikkal a nézőket és a zsűrit is elkápráztassák.

Sztárban Sztár 2022 női előadók

Akik hétről-hétre versenybe szállnak majd, hogy elnyerjék a Magyarország legsokoldalúbb előadója címet, a női előadók mezőnyéből: Palya Bea, Szekeres Adrien, Dallos Bogi, Galambos Dorina, Orsovai Reni és Péterffy Lili.

Sztárban Sztár 2022 férfi előadók

A férfi versenyzők között ismert előadók bőrébe bújik majd: Stohl András színész, műsorvezető, Ember Márk színész, zenész, Emilio, Vavra Bence, Zámbó Krisztián és Marics Peti, a ValMar zenekar énekese.

Több változás is lesz a műsorban: az adás teljes ideje alatt, az applikációs felület mellett, emelt díjas hívással is szavazhatnak majd a nézők a versenyzőkre. Ezenkívül pedig kibővül a színpad, az énekesek az eddiginél nagyobb helyszínen mutathatják be látványos produkcióikat.

 

Első adás: TV2

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

15 − hét =

Scroll to top