Sztárban Sztár Leszek 2021 – a 7. élő show összefoglalója

Hadas Alfréd és Venczli Zóra a veszélyzónában! - Sztárban Sztár Leszek 7. élő adás

Hogy zajlott a Sztárban Sztár leszek! 7. adása november 14-én? Ki esett ki, milyen átalakulások voltak? Nézd meg az összefoglalót a legérdekesebb információkért!

Mielőtt megnézzük mi történt a Sztárban Sztár leszek élő showban, hadd hívjam fel a figyelmedet egy másik TV2-es produkcióra! 2021 decemberében indul a párkereső műsor, amelyben Tóth Dávid keresi az Igazit. A Nagy Ő szereplők azok a hölgyek lesznek, akik megpróbálják elrabolni a szívét.

Az előző héten remekül teljesítő, de akkor is a veszélyzónába kerülő énekestől kellett búcsúzni a show végén. Lássuk a részleteket!

A Sztárban Sztár leszek! kiesői ezen az oldalon tekinthetők át. Nézd vissza, korábban melyik énekesektől kellett elbúcsúznunk!

A TOP 6 Sztárban Sztár Leszek énekes produkciója

Így kell egy látványos show műsort elindítani! A legjobb 6 énekes közös produkciója Whitney Houston és Clean Bandit slágere volt.

Sztárban Sztár Leszek! Top 6: How Will I Know (Whitney Houston, Clean Bandit)

Következtek az egyéni produkciók, melyek ismét megdöbbentőek, viccesek vagy épp meghatóak voltak. Volt akit alig, volt akit egyáltalán nem lehetett felismerni a jól sikerült maszkok mögött. Jöjjenek a zeneszámok! Az eredeti előadót - akit meg kellett személyesíteni a versenyzőnek - zárójelben tüntettük fel.

Az egyéni számok mellett voltak közös produkciók is

Csiszár István és Gábor Márkó: It’s a Man’s Man’s Man’s World

Szakács Szilvia és Hadas Alfréd: Baby Boy

Pál-Baláž Karmen és Venczli Zóra: Me Against The Music (Britney Spears és Madonna)

A műsor végén már csak egy kérdés maradt: ki esett ki a Sztárban Sztár leszek! 7. adásában?

A múlt héten Venczli Zóra és Kárász Dávid kerültek a veszélyzónába, akkor utóbbinak kellett távoznia a legnagyobb átalakulások versenyéből. Most Venczli Zóra ismét és Hadas Alfréd először várta, hogy Tilla kimondja a továbbjutó nevét.

A versenyzők lélegzet-visszafojtva várták az eredményhirdetést.

Kiesett Venczli Zóra a Sztárban Sztár leszek! 7. adásában

A döntő előtt kiesni talán a legrosszabb, ám Zóra mégis vidáman búcsúzott a Sztárban Sztártól. Sokat tanult és sokat kapott a műsor alatt.

A következő adásban már csak öt énekes lép színpadra versenyzőként, de visszatérnek a korábban kiesett énekesek is! Hiszen vasárnap már jön a döntő!

A mesterek közül Tóth Gabinak már nincs énekese versenyben. Köllő Babettnek egy, Majkának és Pápai Jocinak pedig még kettő versenyzője esélyes a végső győzelemre.

Venczli Zóra kiesett a Sztárban Sztár Leszek 2021-es 7. adásában

Venczli Zóra bejutott A TOP 12-be, de a döntő előtt esett ki a Sztárban Sztár Leszek 2021 versenyzők közül...

A 8. adás már a döntő lesz, amelyben kiderül: ki a legsokoldalúbb előadó 2021-ben Magyarországon, azaz ki a Sztárban Sztár Leszek! győztese.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

három × három =

Scroll to top