Sztárban Sztár Leszek 2021 – A 6. élő show összefoglalója

Tilla, Venczli Zóra és Kárász Dávid Sztárban Sztár Leszek 6. élő adás

A Sztárban Sztár Leszek 6. élő show-t november 7-én mutatta be a TV2. Az előző héten remekül teljesítő versenyzőtől kellett búcsúzni a show végén. Lássuk a részleteket!

A Sztárban Sztár leszek! kiesői ezen az oldalon tekinthetők át. Nézd vissza, korábban melyik énekesektől kellett elbúcsúznunk!

A TOP 7 Sztárban Sztár Leszek énekes produkciója

Így kell egy látványos show műsort elindítani! A legjobb 7 énekes közös produkciója Jason Derulo és Nuka slágere volt.

Sztárban Sztár Leszek! Top 7: Love Not War (Derulo és Nuka)

Az egyéni produkciók csupa nívós előadást hoztak. Volt akit alig, volt akit egyáltalán nem lehetett felismerni a jól sikerült maszkok mögött. Jöjjenek a zeneszámok! Az eredeti előadót - akit meg kellett személyesíteni a versenyzőnek - zárójelben tüntettük fel.

Az egyéni számok után jöttek a közös produkciók

Pál-Baláž Karmen, Szakács Szilvia, Venczli Zóra, Kárász Dávid: Crying at the Discotheque (Alcazar)

Csiszár István, Gábor Márkó és Hadas Alfréd: The Ketchup Song (Las Ketchup)

Miután a versenyzők mindent bemutattak, két igazi nagyágyú, T. Danny és Curtis érkezett a Sztárban Sztár leszek! stúdiójába, közös produkciójukkal pedig felszántották a színpadot!

A műsor végén már csak egy kérdés maradt: ki esett ki a Sztárban Sztár leszek! 6. adásában?

A múlt héten Balogh Krisztofer és Kárász Dávid kerültek a veszélyzónába, akkor Tóth Gabi versenyzőjének kellett távoznia a legnagyobb átalakulások versenyéből. Most Venczli Zóra és Kárász Dávid lélegzet-visszafojtva várták az eredményhirdetést. Ugyanis ők ketten kerültek veszélyzónába a harmadik körös szavazás után.

Kiesett Kárász Dávid a Sztárban Sztár leszek! 6. adásában

Az egykori tűzoltó búcsúzóul elmondta, hogy egy évvel ezelőtt még álmában sem gondolta volna, hogy itt áll majd a show műsor színpadán.

A következő adásban már csak hat versenyző lép színpadra. A mesterek közül Tóth Gabinak már nincs énekese versenyben. Köllő Babettnek egy, Majkának kettő, Pápai Jocinak pedig még mind a három énekese esélyes a végső győzelemre.

FRISSÍTÉS: Itt megnézheted, hogy kik jutottak a nagy átalakulások versenyének döntőjébe: Sztárban Sztár Leszek! 2021 7. élő show összefoglalója.

Kárász Dávid kiesett a Sztárban Sztár Leszek 2021-es 6. adásában

Kárász Dávid A TOP 12-ben esett ki a Sztárban Sztár Leszek 2021 versenyzők közül...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

13 − tizenkettő =

Scroll to top