Sztárban Sztár Leszek! Balogh Krisztofer: Babám

Nem kapott egyszerű feladatot a Sztárban Sztár leszek! énekese, Balogh Krisztofer az 5. élő show-ban! A műsor egyik korábbi mesterét, Horváth Tamást kellett megszemélyesítenie!

A Sztárban Sztár Leszek! ötödik élő show 2021-ben Halloween napján ültette a tévékészülékek elé a nézőket. Minden énekes egy-egy önálló számmal és egy-egy közös produkcióval próbálta meggyőzni a mestereket és a közönséget: a jövő héten is itt a helye!

A műsorban szereplő énekesek adásról-adásra megmutathatják, hogyan tudnak profiként, zenei legendák bőrébe bújni. Az elképesztő átváltozásokat profi háttércsapat segíti, így a műsor fellépői – ahogy az alábbi videóban is látható - kinézetükben is megtévesztésig hasonlítanak ahhoz, akinek a dalát előadják.

Vagy nagyon viccesen néznek ki...

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

De térjünk vissza Balogh Krisztoferhez, aki egy szál gitárral, remek táncosok között adta elő a dalt.

A sokoldalú versenyzőnek a produkciója sajnos nem győzte meg a nézőket. Pedig véleményem szerint remek átalakulás volt. Nézd meg a videót!

Balogh Krisztofer: Babám (Horváth Tamás)

Neked hogy tetszett a produkció? Szerinted mennyire sikerült megoldania a versenyzőnek az átalakulást? Krisztofer sajnos felkerült a Sztárban Sztár Leszek 2021 kiesők listájára...

Ne feledd, hogy civil emberek, amatőr színészek, énekesek kapnak lehetőséget, hogy ezúttal ők utánozzanak hazai- és külföldi énekeseket a Sztárban Sztár színpadán.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

20 − öt =

Scroll to top