Sztárban Sztár Leszek! Gábor Márkó: You Are Not Alone

A legnagyobb pop ikon, Michael Jackson dalát kellett előadnia a Sztárban Sztár leszek! énekesének, Gábor Márkónak az 5. élő show-ban! Ahogy később kiderült, ez fergetegesre sikeredett!

A Sztárban Sztár Leszek! ötödik élő show 2021-ben Halloween napján ültette a tévékészülékek elé a nézőket. Minden énekes egy-egy önálló számmal és egy-egy közös produkcióval próbálta meggyőzni a mestereket és a közönséget: a jövő héten is itt a helye!

A műsorban szereplő énekesek adásról-adásra megmutathatják, hogyan tudnak profiként, zenei legendák bőrébe bújni. Az elképesztő átváltozásokat profi háttércsapat segíti, így a műsor fellépői – ahogy az alábbi videóban is látható - kinézetükben is megtévesztésig hasonlítanak ahhoz, akinek a dalát előadják.

Vagy nagyon viccesen néznek ki...

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

De térjünk vissza a Sztárban Sztár leszek TOP 12-es énekeséhez, Gábor Márkóhoz, aki ennek a produkciónak (is) köszönhetően a mesterek és a nézők listáján is az élen végzett.

A Pápai Joci csapatában versenyző tehetség produkciója meggyőzte a mestereket és a nézőket is, hogy neki a következő műsorban a helye! Nézd meg a videót!

Gábor Márkó: You Are Not Alone (Michael Jackson)

Neked hogy tetszett a produkció? Szerinted mennyire sikerült megoldania a versenyzőnek az átalakulást?

Ne feledd, hogy civil emberek, amatőr színészek, énekesek kapnak lehetőséget, hogy ezúttal ők utánozzanak hazai- és külföldi énekeseket a Sztárban Sztár színpadán.

Nézd meg az énekes következő produkcióját: Gábor Márkó: Medley (Zoltán Erika)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

tíz + 17 =

Scroll to top