Sztárban Sztár Leszek! Kárász Dávid: Nem vagyok én apáca

Nőként kellett előadnia egy dalt a Sztárban Sztár leszek! döntős énekesének, Kárász Dávidnak az 5. élő show-ban! Zalatnay Saroltának a bőrébe bújva énekelt a versenyző.

A Sztárban Sztár Leszek! ötödik élő show 2021-ben Halloween napján ültette a tévékészülékek elé a nézőket. Minden énekes egy-egy önálló számmal és egy-egy közös produkcióval próbálta meggyőzni a mestereket és a közönséget: a jövő héten is itt a helye!

A műsorban szereplő énekesek adásról-adásra megmutathatják, hogyan tudnak profiként, zenei legendák bőrébe bújni. Az elképesztő átváltozásokat profi háttércsapat segíti, így a műsor fellépői – ahogy az alábbi videóban is látható - kinézetükben is megtévesztésig hasonlítanak ahhoz, akinek a dalát előadják.

Vagy nagyon viccesen néznek ki...

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

De térjünk vissza Kárász Dávidhoz, aki Ciniként is megállta a helyét!

A Köllő Babett csapatában versenyző tehetség produkciója meggyőzte a mestereket és a nézőket is, hogy neki a következő műsorban a helye! Nézd meg a videót!

Kárász Dávid: Nem vagyok én apáca (Zalatnay Sarolta)

Neked hogy tetszett a produkció? Szerinted mennyire sikerült megoldania a versenyzőnek az átalakulást?

Ne feledd, hogy civil emberek, amatőr színészek, énekesek kapnak lehetőséget, hogy ezúttal ők utánozzanak hazai- és külföldi énekeseket a Sztárban Sztár színpadán.

Nézd meg az énekes következő produkcióját: Kárász Dávid: La Copa De La Vida (Ricky Martin)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

tizennyolc + 9 =

Scroll to top