Sztárban Sztár Leszek! Pál-Baláž Karmen: Listen To Your Heart

Világslágert adott elő a Sztárban Sztár leszek! énekese, Pál-Baláž Karmen az 5. élő show-ban! A Roxette énekesnőjének, Marie Fredrikssonnak a bőrébe bújva énekelt a versenyző.

A Sztárban Sztár Leszek! ötödik élő show 2021-ben Halloween napján ültette a tévékészülékek elé a nézőket. Minden énekes egy-egy önálló számmal és egy-egy közös produkcióval próbálta meggyőzni a mestereket és a közönséget: a jövő héten is itt a helye!

A műsorban szereplő énekesek adásról-adásra megmutathatják, hogyan tudnak profiként, zenei legendák bőrébe bújni. Az elképesztő átváltozásokat profi háttércsapat segíti, így a műsor fellépői – ahogy az alábbi videóban is látható - kinézetükben is megtévesztésig hasonlítanak ahhoz, akinek a dalát előadják.

Vagy nagyon viccesen néznek ki...

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

De térjünk vissza Pál-Baláž Karmenhez, aki ismét remek énekléssel jelentkezett be a továbbjutásért.

A Pápai Joci csapatában versenyző tehetség produkciója meggyőzte a mestereket és a nézőket is, hogy neki a következő műsorban a helye! Nézd meg a videót!

Pál-Baláž Karmen: Listen To Your Heart (Roxette)

Neked hogy tetszett a Sztárban Sztár leszek döntős versenyzőjének produkciója? Szerinted mennyire sikerült megoldania a versenyzőnek az átalakulást?

Ne feledd, hogy civil emberek, amatőr színészek, énekesek kapnak lehetőséget, hogy ezúttal ők utánozzanak hazai- és külföldi énekeseket a Sztárban Sztár színpadán.

Nézd meg az énekesnő következő produkcióját: Pál-Baláž Karmen:Egyszer (Rúzsa Magdi)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

tizenhárom − hét =

Scroll to top