Tabatabai Nejad Flóra: Dancing On My Own – X-Faktor mentorok háza 2021

A mentorok házában az X-Faktor 2021 versenyzője Tabatabai Nejad Flóra a Dancing On My Own című számot adta elő. Kiderült, hogy ez a produkció volt a belépő az élő showba! Tabatabai Nejad Flóra tovább jutott! Görgess lejjebb a videóhoz!

Tabatabai Flóra produkciója után összeszólalkoztak a mentorok. Puskás Peti titkos favoritja nem okozott csalódást a Mentorházban sem, a mentorok azonban egyből Kovács Harmattal kezdték el összehasonlítani.

Egy híres előadó ismert számát előadni mindig kockázatos. De kockázat nélkül nincs siker.

Ha már továbbjutás. Megnézheted, végül ki az a három énekes, akiket magával vitt a mentorházba Puskás Peti:

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

Nézd meg a produkciót! Szerinted továbbjutást ért ez az előadás? Megérdemelte Tabatabai Nejad Flóra, hogy az élő showba szerepeljen?

Tabatabai Nejad Flóra: Dancing On My Own (Calum Scott)

A dal eredeti előadója, Calum Scott sem csinálhatta volna ezt sokkal jobban! A 2021-es X-Faktor mentorok háza tele volt jobbnál jobb produkciókkal! De sajnos előfordult gyengébb, amatőr előadás is...

Vajon megérdemli az énekes, hogy ott legyen a TOP12-ben? Erről a mentorok tanácskoznak, de csak egy mentor, jelen esetben Puskás Peti dönt.

Az X-Faktor 2021 mentorai:

  • Csobot Adél
  • ByeAlex,
  • Gáspár Laci, és
  • Puskás-Dallos Peti.

Le a kalappal az énekes előtt! Mert nem csak ezt a dalt adta elő zseniálisan, de az élő showban is remekül teljesített. Tabatabai Nejad Flóra a Háborgó mélység című dallal továbbjutott a következő élő showba.

De térjünk vissza Tabatabai Nejad Flóra mentorházas produkciójára! Szerintem zseniális volt! Ahogy a Dancing On My Own című dalt előadta!…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

15 − 12 =

Scroll to top