Tabatabai Nejad Flóra: Háborgó mélység – X-Faktor 2021. 1. élő adás

Az X-Faktor 2021 1. élő adásában Tabatabai Nejad Flóra a Háborgó mélység című számot adta elő. Kiderült, hogy ez a produkció elég volt-e a továbbjutáshoz! Tabatabai Nejad Flóra továbbjutott a következő élő showba. Görgess lejjebb a videóhoz!

Mielőtt megnézed a videót, tudd, hogy ByeAlex számára nagy csalódás volt Flóra az Élő show-ban, Adél pedig az érzelmet hiányolta a lány produkciójából.

Egy híres előadó ismert számát előadni mindig kockázatos. De kockázat nélkül nincs siker.

Mi történt még az X-Faktor 2021. november 20-i adásában? A gombra kattintva megnézheted. Az is kiderül, mi lett Puskás Peti többi versenyzőjével:

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

Nézd meg a produkciót! Szerinted továbbjutást ért ez az előadás? Most már tudjuk: Tabatabai Nejad Flóra továbbjutott a következő élő showba.

Tabatabai Nejad Flóra: Háborgó mélység (Burai x Opitz Barbi x Missh)

A dal eredeti előadója, Burai x Opitz Barbi x Missh sem csinálhatta volna ezt sokkal jobban! A 2021-es X-Faktor első élő adása tele volt jobbnál jobb produkciókkal!

A Te véleményed szerint megérdemli a versenyző, hogy ott legyen a TOP8-ban? Vagy neki nem kellene többé a zenével foglalkoznia? Oly nehéz a választás!

Az X-Faktor 2021 első élő showját november 20-án, egy maratoni hosszúságú adásban izgulhattuk végig. A végén azonban kiderült, hogy kiktől búcsúztunk el. Itt megnézheted, hogy ki esett ki a tehetségkutatóból.

De térjünk vissza Tabatabai Nejad Flóra mostani produkciójára! Szerintem zseniális volt! Ahogy a Háborgó mélység című dalt előadta!…

Frissítés! Hogy nem volt véletlen a továbbjutás, azt a következő megmérettetés is igazolta! November 27-én, a második élő showban is remekül teljesített a versenyző. Tabatabai Nejad Flóra a Mocskos Pénz című dallal mégis búcsúzott az X-Faktortól. Sajnálom!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

18 − négy =

Scroll to top