Tabatabai Nejad Flóra: Mocskos Pénz – X-Faktor 2021 2. élő adás

Tabatabai Nejad Flóra a Mocskos Pénz című számot adta elő az X-Faktor 2021 2. élő adásában. Kiderült, hogy ez a produkció elég volt-e a továbbjutáshoz: Tabatabai Nejad Flóra mégis búcsúzott az X-Faktortól. Sajnálom! Görgess lejjebb a videóhoz!

Tabatabai Nejad Flóra példaképével készített közös dalt! Az X-Faktor versenyzője gyerekkora óta követi Burai Krisztián munkásságát, így hatalmas megtiszteltetésnek érezte, hogy közösen dolgozhatnak együtt. Csobot Adél Flórának: „Nem tudom, ki vagy valójában”. Az X-Faktor női mentora régóta ismeri Puskás Peti versenyzőjét, ám az első saját dala után teljesen elbizonytalanodott. Vajon eddig félreismerte a lányt?

Az énekes saját dallal indult neki ennek a megmérettetésnek. Azt mindenki döntse el maga: ismert slágerrel, vagy ismeretlen dallal egyszerűbb továbbjutni?

Mi történt még az X-Faktor 2021. november 27-i adásában? A gombra kattintva megnézheted. Az is kiderül, mi lett Puskás Peti többi versenyzőjével:

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

Nézd meg a produkciót! Szerinted továbbjutást ért ez az előadás? Most már tudjuk: Tabatabai Nejad Flóra mégis búcsúzott az X-Faktortól. Sajnálom!

Tabatabai Nejad Flóra: Mocskos Pénz (Saját dal)

A dal eredeti előadója, Saját dal sem csinálhatta volna ezt sokkal jobban! A 2021-es X-Faktor második élő adása tele volt jobbnál jobb produkciókkal!

A Te véleményed szerint megérdemli a versenyző, hogy ott legyen a harmadik élő adásban? Vagy térjen inkább vissza az eredeti foglalkozásához? Mi legyen?

Az X-Faktor 2021 második élő showját november 27-én, egy három órás adásban izgulhattuk végig. A műsor végén azonban kiderült, hogy kinek kellett lemondania az álmairól. Itt megnézheted, hogy kik az X-Faktor kiesői.

De térjünk vissza Tabatabai Nejad Flóra mostani produkciójára! Szerintem mindent megtett a versenyző, amit lehetett! Nekem bejött, ahogy a Mocskos Pénz című dalt előadta!…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

hét − egy =

Scroll to top