The Harmonies: everything i wanted – X-Faktor 2021 3. élő adás

The Harmonies az everything i wanted című számot adta elő az X-Faktor 2021 3. élő adásában. Kiderült, hogy ez a produkció elég volt-e a továbbjutáshoz: The Harmonies mégis búcsúzott az X-Faktortól. Sajnálom! Görgess lejjebb a videóhoz!

Gáspár Laci a The Harmonies-nak: „Ez hatalmas kapufa volt”. A mentor szerint addig kellett volna nyújtózkodniuk a lányoknak, amíg a takarójuk ér. De Puskás Peti sem volt kíméletes a produkció után. Szerinte „ez volt a harmadik élő show mélypontja”.

Egy világsláger, amit mindenki ismer az X-Faktor színpadán elég kockázatos vállalkozás. Szerinted bejött?

Mi történt még az X-Faktor 2021. december 4-i adásában? A gombra kattintva megnézheted. Az is kiderül, mi lett a többi, még versenyben lévő énekessel:

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

Nézd meg a produkciót! Szerinted továbbjutást ért ez az előadás? Most már tudjuk: The Harmonies mégis búcsúzott az X-Faktortól. Sajnálom!

The Harmonies: everything i wanted (Billie Eilish)

A dal eredeti előadója Billie Eilish. A stúdió körülmények között elkészített eredeti klipben nyilván másképp hangzik, mint egy televíziós élő showban. De így is remek volt!

A Te véleményed szerint megérdemli a versenyző, hogy ott legyen a legjobb négy között? Vagy térjen inkább vissza az eredeti foglalkozásához? Mi legyen?

Az X-Faktor 2021 harmadik élő showját december 4-én, egy maratoni hosszúságú adásban izgulhattuk végig. A műsor végén azonban kiderült, hogy kinek kellett lemondania az álmairól. Itt megnézheted, hogy kik búcsúztak eddig a tehetségkutatótól: X-Faktor 2021 kiesők.

De térjünk vissza The Harmonies mostani produkciójára! Szerintem mindent megtett a versenyző, amit lehetett! Nekem bejött, ahogy az everything i wanted című dalt előadta!…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

hét + 8 =

Scroll to top