The Harmonies: Toxic – X-Faktor mentorok háza 2021

A mentorok házában az X-Faktor 2021 versenyzője, a The Harmonies a Toxic című számot adta elő. Kiderült, hogy ez a produkció volt a belépő az élő showba! The Harmonies tovább jutott! Görgess lejjebb a videóhoz!

Miután a mentorok összerakták a formációt, a lányok már a Táborban hatalmas sikert arattak. Éppen ezért Adél nagyon várta, hogy a Mentorházban is fellépjenek, ezzel azonban nem mindenki volt így… ByeAlex szkeptikus a lány bandákkal kapcsolatban.

Egy híres előadó ismert számát előadni mindig kockázatos. De kockázat nélkül nincs siker.

Ha már továbbjutás. Megnézheted, végül ki az a három zenekar, akiket magával vitt a mentorházba Csobot Adél:

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

Nézd meg a produkciót! Szerinted továbbjutást ért ez az előadás? Megérdemelte a The Harmonies, hogy az élő showba szerepeljen?

The Harmonies: Toxic (Britney Spears)

A dal eredeti előadója, Britney Spears sem csinálhatta volna ezt sokkal jobban! A 2021-es X-Faktor mentorok háza tele volt jobbnál jobb produkciókkal! De sajnos előfordult gyengébb, értékelhetetlen előadás is...

Vajon megérdemli a zenekar, hogy ott legyen a TOP12-ben? Erről a mentorok tanácskoznak, de csak egy mentor, jelen esetben Csobot Adél dönt.

Az X-Faktor 2021 mentorai:

  • Csobot Adél
  • ByeAlex,
  • Gáspár Laci, és
  • Puskás-Dallos Peti.

Le a kalappal az énekesnők előtt! Mert nem csak ezt a dalt adta elő zseniálisan, de az élő showban is remekül teljesítettek. The Harmonies az I wanna dance with somebody című dallal továbbjutott a következő élő showba.

De térjünk vissza a The Harmonies mentorházas produkciójára! Szerintem zseniális volt! Ahogy a Toxic című dalt előadta!…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

5 × 4 =

Scroll to top