The Harmonies: Utoljára sírtam érted – X-Faktor 2021 2. élő adás

The Harmonies az Utoljára sírtam érted című számot adta elő az X-Faktor 2021 2. élő adásában. Kiderült, hogy ez a produkció elég volt-e a továbbjutáshoz: The Harmonies továbbjutott a következő élő showba. Csak így tovább! Görgess lejjebb a videóhoz!

Puskás Peti a The Harmonies-nak: „Ti hárman voltatok ma este a legjobb énekesek”. A mentorok ódákat zengettek a három lány produkciója után. A dicséretek csak úgy záporoztak.

Egy hazai sláger, amit mindenki ismer az X-Faktor színpadán elég kockázatos vállalkozás. Szerinted bejött?

Mi történt még az X-Faktor 2021. november 27-i adásában? A gombra kattintva megnézheted. Az is kiderül, mi lett a többi versenyzővel:

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

Nézd meg a produkciót! Szerinted továbbjutást ért ez az előadás? Most már tudjuk: The Harmonies továbbjutott a következő élő showba. Csak így tovább!

The Harmonies: Utoljára sírtam érted (T.Danny)

A dal eredeti előadója, T.Danny sem csinálhatta volna ezt sokkal jobban! A 2021-es X-Faktor második élő adása tele volt jobbnál jobb produkciókkal!

A Te véleményed szerint megérdemli a versenyző, hogy ott legyen a harmadik élő adásban? Vagy térjen inkább vissza az eredeti foglalkozásához? Mi legyen?

Az X-Faktor 2021 második élő showját november 27-én, egy három órás adásban izgulhattuk végig. A műsor végén azonban kiderült, hogy kinek kellett lemondania az álmairól. Itt megnézheted, hogy kik a 2021-es X-Faktor kiesői.

De térjünk vissza The Harmonies mostani produkciójára! Szerintem mindent megtett a versenyző, amit lehetett! Nekem bejött, ahogy az Utoljára sírtam érted című dalt előadta!…

Frissítés! Hogy nem volt véletlen a továbbjutás, azt a lánycsapat következő fellépése is igazolta! December 4-én, a harmadik élő showban is remekül teljesített az együttes. A The Harmonies az Ain't No Mountain High Enough című dallal elérte, hogy az este folyamán még egy produkciót bemutathatott.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

három × 1 =

Scroll to top