The Palace: Fiatalok – X-Faktor 2021. 1. élő adás

Az X-Faktor 2021 1. élő adásában The Palace a Fiatalok című számot adta elő. Kiderült, hogy ez a produkció elég volt-e a továbbjutáshoz! The Palace sajnos búcsúzott az X-Faktortól. Görgess lejjebb a videóhoz!

Puskás Petinek nagyon bejött a zenekar produkciója, ByeAlex azonban rávilágított az énekes önbizalomhiányára. Gáspár Laci szerint viszont rengeteget fejlődött Matyi a Válogató óta.

Az énekes saját dallal indult neki ennek a megmérettetésnek. Azt mindenki döntse el maga: ismert slágerrel, vagy ismeretlen dallal egyszerűbb továbbjutni?

Mi történt még az X-Faktor 2021. november 20-i adásában? A gombra kattintva megnézheted. Az is kiderül, mi lett Csobot Adél többi versenyzőjével:

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

Nézd meg a produkciót! Szerinted továbbjutást ért ez az előadás? Most már tudjuk: The Palace sajnos búcsúzott az X-Faktortól.

The Palace: Fiatalok (Saját dal)

A Te véleményed szerint megérdemli a versenyző, hogy ott legyen a TOP8-ban? Vagy neki nem kellene többé a zenével foglalkoznia? Oly nehéz a választás!

Az X-Faktor 2021 első élő showját november 20-án, egy maratoni hosszúságú adásban izgulhattuk végig. A végén azonban kiderült, hogy kiktől búcsúztunk el. Itt megnézheted, hogy ki esett ki a tehetségkutatóból.

De térjünk vissza The Palace mostani produkciójára! Szerintem zseniális volt! Ahogy a Fiatalok című dalt előadta!…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

egy × 5 =

Scroll to top