Tóth Roland: Lonely – X-Faktor 2021. 1. élő adás

Az X-Faktor 2021 1. élő adásában Tóth Roland a Lonely című számot adta elő. Kiderült, hogy ez a produkció elég volt-e a továbbjutáshoz! Tóth Roland sajnos búcsúzott az X-Faktortól. Görgess lejjebb a videóhoz!

A mentorok szerint egyetlen tiszta hang sem volt ByeAlex mentoráltjának produkciójának elején.

Egy híres előadó ismert számát előadni mindig kockázatos. De kockázat nélkül nincs siker.

Mi történt még az X-Faktor 2021. november 20-i adásában? A gombra kattintva megnézheted. Az is kiderül, mi lett ByeAlex többi versenyzőjével:

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

Nézd meg a produkciót! Szerinted továbbjutást ért ez az előadás? Most már tudjuk: Tóth Roland sajnos búcsúzott az X-Faktortól, így nem juthatott be a 2. élő adásba.

Tóth Roland: Lonely (Justin Bieber & benny blanco)

A dal eredeti előadója, Justin Bieber & benny blanco sem csinálhatta volna ezt sokkal jobban! A 2021-es X-Faktor első élő adása tele volt jobbnál jobb produkciókkal!

A Te véleményed szerint megérdemli a versenyző, hogy ott legyen a TOP8-ban? Vagy neki nem kellene többé a zenével foglalkoznia? Oly nehéz a választás!

Az X-Faktor 2021 első élő showját november 20-án, egy maratoni hosszúságú adásban izgulhattuk végig. A végén azonban kiderült, hogy kiktől búcsúztunk el. Itt megnézheted, hogy ki esett ki a tehetségkutatóból.

De térjünk vissza Tóth Roland mostani produkciójára! Szerintem zseniális volt! Ahogy a Lonely című dalt előadta!…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

2 + 8 =

Scroll to top