Amit már most tudhatunk a Város vs Vidék gameshowról

Gáspár Zsolti és Tilla vezeti a TV2 új gameshowját

Gáspár Zsolti és Tilla a Vidék vs Város vetélkedő házigazdái

Új gameshow jön hamarosan a TV2 képernyőjére. Egy olyan vetélkedő, mely máshol már meghódította a nézőket. A műsor házigazdáit már ismerjük, de a Város vs Vidék versenyzőit még keresi a csatorna.

Tilla egy másik játékos vetélkedőben is kap egy műsorvezető társat. A linkre kattintva nézd meg a részleteket!

De térjünk vissza a népies-urbánus vetélkedőhöz! Részletek a TV2 közleményéből:

Városlakók a vidékiek ellen a TV2-n

Vadonatúj vetélkedőbe várja háromfős csapatok jelentkezését a TV2. A Város vs Vidék gameshow-ban a tét nem kisebb, mint 10 millió forint! Jelentkezni február 26-tól lehet az alábbi linkre kattintva.

A jól megszokott formátumok mellett idén új szórakoztató műsorokkal is készül a TV2. Hamarosan debütál az eredetileg finn formátum, a Város vs Vidék, amiben háromfős csapatok versenyeznek egymással.

A triók nemcsak tudásukat, hanem bátorságukat, ügyességüket és erejüket is bizonyíthatják az adások során. A csapatok különböző versenyszámokban mérkőznek meg egymással: lesz kvíz, ügyességi és gyorsasági feladat, amik mindig a másik fél hétköznapjaival, szokásaival, életmódjával kapcsolatosak.

A nyertes csapat 1 millió, 3 millió, vagy a főnyeremény esetén 10 millió forinttal gazdagabban térhet haza! A háromfős városi, illetve vidéki közösség állhat családtagokból, barátokból, kollégákból, vagy éppen szomszédokból, egy a fontos, hogy személyes kapcsolatuk legyen egymással.

A jelentkezés már elindult, a vállalkozó szellemű csapatok erre a linkre kattintva jelentkezhetnek a műsorba.

Összefoglalva

Gáspár Zsolti és Tilla új feladatot kap a TV2-től. Ők lesznek a Város vs Vidék szórakoztató vetélkedő házigazdái. A műsor készítői várják a vállalkozó szellemű családok, baráti társaságok jelentkezését a gameshowba.

Forrás: TV2

Műsorajánló!

Új műsorvezető a TV2 reggeli műsorában! Iszak Eszter a Mokkába igazolt. Nézd meg a részleteket a linkre kattintva!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

5 × öt =

Scroll to top