Vavra Bence: Easy On Me – Sztárban Sztár 2022

Egy újabb átváltozás. A Sztárban Sztár 8. évadának 6. adásában Vavra Bence az Easy On Me című számot adta elő. Kiderült, hogy ez a produkció meghozta-e a továbbjutást a versenyzőnek. Görgess lejjebb a videóhoz!

Az érzelmes dalok nagyasszonya, Adele bőrébe bújva énekelt hatalmasat a Sztárban Sztár színpadán Vavra Bence a hatodik adásban!

A hatodik élő showban 7 énekes/színész lépett fel. Itt megnézheted az adás összefoglalóját:

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

A Sztárban Sztár 2022 6. élő showja 2022. március 13-án, vasárnap este ismét megdöbbentő alakításokat hozott. Minden énekes egy-egy önálló számmal próbálta meggyőzni a zsűrit és a közönséget: ő ebben az évadban a legsokoldalúbb előadó!

Nézd meg a produkciót! Szerinted továbbjutást ért ez az előadás? Vagy ezen az estén Vavra Bence kiesést érdemelt volna? Te hogy döntöttél volna?

Vavra Bence: Easy On Me

A dal eredeti előadója: Adele. Vajon neki hogy sikerült volna élő showban ez a produkció? A Sztárban Sztár 8. évadának ez a showja tele volt megdöbbentő előadásokkal, meglepő átváltozásokkal!

Mint ahogy korábban is...

A showban fellépő énekesek adásról-adásra megmutathatják, hogyan tudnak profiként, zenei legendák bőrébe bújni. Az elképesztő átváltozásokat profi háttércsapat segíti, így a műsor fellépői – ahogy az a videóban is látható - kinézetükben is megtévesztésig hasonlítanak azokhoz, akiknek a dalát előadták.

Vagy nagyon humorosan néznek ki...

De térjünk vissza Vavra Bence produkciójára! Szerintem zseniális volt! Ahogy az Easy On Me című dalt a Sztárban Sztár színpadán előadta!… És továbbjutott a következő élő adásba. Nem érdemtelenül!

Nagy szerepe volt ebben a Lékai-Kiss Ramóna, Papp Szabi, Makranczi Zalán és Kökény Attila összetételű zsűrinek és a nézőknek is.

Több változás is van a 2022-es műsorfolyamban: az adás teljes ideje alatt, az applikációs felület mellett, emelt díjas hívással is szavazhatnak a nézők a versenyzőkre. Ezen kívül pedig kibővült a színpad, az énekesek a korábbiaknál nagyobb helyszínen mutathatják be látványos produkcióikat.

Egy szónak is száz a vége…

Az énekes a 2022-es Sztárban Sztár 6. élő showban az Easy On Me című dalt adta elő. Ezzel továbbjutott a következő élő adásba. Nem érdemtelenül!

Remek alakítás volt, gratulálunk az előadónak és a maszkmestereknek is! Az énekes egyébként nem csak ezt a dalt adta elő zseniálisan, de a későbbi, 7. élő showban is remekül teljesített. Vavra Bence a Take My Breath című dallal továbbjutott a következő élő adásba. Nem érdemtelenül!

Forrás: TV2

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

tizennyolc − tizennégy =

Scroll to top