Vavra Bence: Take My Breath – Sztárban Sztár 2022

Egy újabb átváltozás. A Sztárban Sztár 8. évadának 7. adásában Vavra Bence a Take My Breath című számot adta elő. Kiderült, hogy ez a produkció meghozta-e a továbbjutást a versenyzőnek. Görgess lejjebb a videóhoz!

Napjaink egyik legnépszerűbb előadója, a The Weeknd bőrébe bújva énekelt a Sztárban Sztár színpadán Vavra Bence.

A hetedik élő adásban 6 énekes/színész lépett fel. Itt megnézheted a show összefoglalóját:

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

A Sztárban Sztár 2022 7. élő showja 2022. március 20-án, vasárnap este ismét megdöbbentő alakításokat hozott. Minden énekes egy-egy önálló számmal próbálta meggyőzni a zsűrit és a közönséget: ő ebben az évadban a legsokoldalúbb előadó!

Nézd meg a produkciót! Szerinted továbbjutást ért ez az előadás? Vagy ezen az estén Vavra Bence kiesést érdemelt volna? Te hogy döntöttél volna?

Vavra Bence: Take My Breath

A dal eredeti előadója: The Weeknd. Vajon neki hogy sikerült volna élő showban ez a produkció? A Sztárban Sztár 8. évadának ez a showja is tele volt megdöbbentő előadásokkal, meglepő átváltozásokkal!

Mint ahogy korábban is...

A műsorban fellépő énekesek adásról-adásra megmutathatják, hogyan tudnak profiként, zenei legendák bőrébe bújni. Az elképesztő átváltozásokat profi háttércsapat segíti, így a műsor fellépői – ahogy az a videóban is látható - kinézetükben is megtévesztésig hasonlítanak azokhoz, akiknek a dalát előadták.

Vagy nagyon humorosan néznek ki...

De térjünk vissza Vavra Bence produkciójára! Szerintem zseniális volt! Ahogy a Take My Breath című dalt a Sztárban Sztár színpadán előadta!… És továbbjutott a következő élő adásba. Nem érdemtelenül!

Nagy szerepe volt ebben a Lékai-Kiss Ramóna, Papp Szabi, Makranczi Zalán és Kökény Attila összetételű zsűrinek és a nézőknek is.

Több változás is van a 2022-es műsorfolyamban: az adás teljes ideje alatt, az applikációs felület mellett, emelt díjas hívással is szavazhatnak a nézők a versenyzőkre. Ezen kívül pedig kibővült a színpad, az énekesek a korábbiaknál nagyobb helyszínen mutathatják be látványos produkcióikat.

De ne szaporítsuk tovább a szót…

Az énekes a 2022-es Sztárban Sztár 7. élő showban a Take My Breath című dalt adta elő. Ezzel továbbjutott a következő élő adásba. Nem érdemtelenül!

Forrás: TV2

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

14 − 3 =

Scroll to top