Velvet Divatház 6. évad 1. rész

Különleges megbízás (Un encargo singular)

Marie és Jonas esküvője óta már vagy egy hónap is eltelt. Raúl de la Riva a súlyos balesete után még mindig kórházban van. Operáció előtt áll és kétséges, hogy képes lesz-e valaha újra járni.

Clarát láthatólag bántja, hogy Sergio és Elena újra egymásra találtak, de az is, hogy Mateóval még mindig rendezetlen a kapcsolatuk. Pedro, aki don Emilio halála óta sokat változott, elhatározza, hogy felkeresi a postán dolgozó Dianát, aki visszahozta neki Ritához írt leveleit.

Mindeközben a Velvet titokzatos megbízást kap. Az iráni követség megbízására különleges, zárt ajtók mögötti divatbemutatót kell rendezniük egy rejtélyes megrendelő számára.

Premier: Duna TV

Folytatódik a Dunán a nagy sikerű spanyol sorozat. Itt a 6. évad!

Velvet Divatház sorozat 6. évad jelenetfotó

Kattints a gombra a sorozat adatlapjának megtekintéséhez!

Eredeti cím: Velvet Collección

Szereplők:

Marta Hazas (Clara Montesinos), Miguel Ángel Silvestre (Alberto Márquez), Paula Echevarría (Ana Ribera), Asier Etxeandía (Raúl de la Riva), Adrián Lastra (Pedro Infantes), Diego Martín (Enrique Otegui), Fernando Guallar (Sergio Godó), Llorenç González (Jonás Infantes), Megan Montaner (Elena Pons), Mónica Cruz (Carmela Cortés), Marta Torné (Paloma Oliver), Andrea Duro (Marie Leduc), Ignacio Montes (Manolito Infantes), Paula Usero (Inés), Lucía Díez (Lourditas), Aitana Sánchez-Gijón (Dona Blanca (Soto)), Adriana Ozores (Macarena Rey), Imanol Arias (Godó)

Műfaj: filmdráma, romantikus sorozat,
Gyártás éve: 2019
Premier: 2022
Korhatár: 18 év
Hány részből áll a Velvet Divatház sorozat 6. évada: 11

A spanyol filmsorozat premierje az Duna TV csatornán!

Miről szól a Velvet Divatház sorozat 6. évada?

Egy hónap telt el az esküvő óta. Marie és Jonas élik a fiatal házasok életét, miközben kétséges, hogy a súlyos balesete után Raúl de la Riva lábra áll-e valaha. Az orvosok műtétet javasolnak...

A Velvet egy titokzatos megbízást kap. Az iráni követség megbízására különleges, zárt ajtók mögötti divatbemutatót kell rendezniük egy rejtélyes megrendelő számára...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

16 + tizenkilenc =

Scroll to top