Velvet Divatház sorozat 5. évad

Folytatódik a Dunán a nagy sikerű spanyol sorozat. Itt az ötödik évad!

Velvet Divatház sorozat 5. évad

A sorozat tartalma, epizód lista

Kattints a gombra az epizódok tartalmának megtekintéséhez!

Eredeti cím: Velvet Collección

Szereplők:

Marta Hazas (Clara Montesinos), Miguel Ángel Silvestre (Alberto Márquez), Paula Echevarría (Ana Ribera), Asier Etxeandía (Raúl de la Riva), Adrián Lastra (Pedro Infantes), Diego Martín (Enrique Otegui), Fernando Guallar (Sergio Godó), Llorenç González (Jonás Infantes), Megan Montaner (Elena Pons), Mónica Cruz (Carmela Cortés), Marta Torné (Paloma Oliver), Andrea Duro (Marie Leduc), Ignacio Montes (Manolito Infantes), Paula Usero (Inés), Lucía Díez (Lourditas), Aitana Sánchez-Gijón (Dona Blanca (Soto)), Adriana Ozores (Macarena Rey), Imanol Arias (Godó)

Műfaj: filmdráma, romantikus sorozat,
Gyártás éve: 2019
Premier: 2022
Korhatár: 18 év
Hány részből áll a Velvet Divatház sorozat 5. évada: 10

A spanyol filmsorozat premierje az Duna TV csatornán!

Miről szól a Velvet Divatház sorozat 5. évada?

(A korábbi évadok rövid összefoglalóját a lap alján találod!)

Az új V. évadban már 1967-et írunk és új távlatok nyílnak a Velvet Divatház baráti alkotó társaságnak. Öt boldog év New York-i házasság után, Anna Ribera visszatér Spanyolországba, Albertóval és kisfiukkal, hogy a Velvet Kollekció új tervét megvalósítsa. Ő és Alberto irányítottak minden Velvetet az óceánon túlról, és legjobb barátaikkal és partnereikkel együtt hírnevet szereztek a Velvet Divatházaknak. Most úgy döntenek, megteszik a következő lépést, először itthon, majd külföldön.

Az első lépés egy új üzlet megnyitása a másik nagy spanyol városban, Barcelonában, a világhírű sétányon, a Passeig de Gracián. Ott hamarosan megnyitja kapuit a második Velvet Divatház, amelyet Ana jó barátja, Clara irányít majd, aki a madridi Velvet éveiben varrónőből a rendezői asszisztensig jutott fel a ranglétrán.

Miközben Ana próbálja feldolgozni az őt ért nagy veszteséget, arra is keresi a választ, hogy Sergio Godó valóban don Emilio fia-e. Az új Velvet elindításához  is sok munka kell még, többek között találniuk kell egy új pénzügyi igazgatót. Váratlan látogató is érkezik a Velvetbe. Emilio halálhírére visszatér Párizsból Jonas egy kedves munkatársával, Marie-val.

Ana visszatér New Yorkba és Clarára bízza a barcelonai Velevet irányítását. A Divatház a megnyitóra készül, és úgy tűnik sor kerül az Eduard Godóval letárgyalt kölcsönszerződés aláírására is. Eduard azonban egy olyan záradékot tesz a szerződéshez, amelyet Sergio, a Velvet új pénzügyi igazgatója, nem tud elfogadni. A két férfi élesen szembekerül egymással.

A megnyitó napján izgalmas látogató érkezik, Carmela Cortés, a flamenco „császárnője”, aki új előadásához a fellépő ruháját Raúl de la Rivával akarja megvalósítani. De nem számol azzal, hogy Raúl  legalább olyan hiú, mint ő...

Epizódok listája

Kattints a gombra a 6. évad tartalmának megtekintéséhez!

Előzmények

Az 1950-es évek végén Madridban, a csúcsdivat aranykorában volt egy ruhabolt, ahová életében legalább egyszer minden nő szeretett volna vásárolni, s ez volt a híres Velvet Divatház.

Egy Art Deco palota, a káprázatos luxus és csillogás varázslatos helye.

De akár a kirakat ablakaiban gyönyörködnek, akár bemerészkednek egy álomvilágba, a madridi hölgyek és urak mindig elégedetten tértek haza a csodás, egyedi ruhakollekciók láttán. A Velvet Divatház varrónői Ana Ribera ötletei, divattervezése nyomán és Alberto Márquez, a tulajdonos fia között kibontakozó gyengéd szerelmi történet és összetartozás odavezetett, hogy a Velvetből világhírű Divatház lett, Spanyolország nagy városaiban, s a tengerentúlon, New Yorkban.

Láttad már a sorozatot, vagy egy-két epizódot belőle? Mi a véleményed róla?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

2 × 5 =

Scroll to top