Venczli Zóra: Halló Baby – Sztárban Sztár leszek 2021

A Sztárban Sztár leszek 7. adásában Venczli Zóra a Halló Baby című számot adta elő. Kiderült, hogy ez a produkció továbbjutást, vagy kiesést jelentett a versenyzőnek. Görgess lejjebb a videóhoz!

Zóra egészen az 1930-as évekbe repült vissza, hogy belebújjon Ágay Irén bőrébe és előadja a Lila akácok című film egyik betétdalát!

Ha már továbbjutás. Megnézheted, végül ki az az öt énekes, akik továbbjutottak a következő élő showba:

Kattints a gombra az összefoglaló megtekintéséhez!

A Sztárban Sztár Leszek! 7. élő show 2021. november 14-én ültette a tévékészülékek elé a nézőket. Minden énekes egy-egy önálló számmal és egy-egy közös produkcióval próbálta meggyőzni a mestereket és a közönséget: a jövő héten is itt a helye!

Nézd meg a produkciót! Szerinted továbbjutást ért volna ez az előadás? Jogosan énekelne majd jövő vasárnap a Sztárban Sztár színpadán Venczli Zóra?

Venczli Zóra: Halló Baby

A dal eredeti előadója, Ágay Irén sem csinálhatta volna ezt sokkal jobban! A 2021-es Sztárban Sztár leszek ezen az estén is tele volt jobbnál jobb produkciókkal!

A műsorban szereplő énekesek adásról-adásra megmutathatják, hogyan tudnak profiként, zenei legendák bőrébe bújni. Az elképesztő átváltozásokat profi háttércsapat segíti, így a műsor fellépői – ahogy az alábbi videóban is látható - kinézetükben is megtévesztésig hasonlítanak ahhoz, akinek a dalát előadják.

Vagy nagyon viccesen néznek ki...

De térjünk vissza Venczli Zóra produkciójára! Szerintem zseniális volt! Ahogy a Halló Baby című dalt előadta!…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

tizenkettő − 8 =

Scroll to top