Virágzás sorozat 1. évad

Virágzás ausztrál sorozat 1. évad

Kattints a gombra az epizódok tartalmának megtekintéséhez!

A sorozat tartalma, epizód lista

Eredeti cím: Bloom

Szereplők: Bryan Brown, Phoebe Tonkin, Jacqueline McKenzie, Jacki Weaver,
Rendező: Glen Dolman
Műfaj: Dráma, Misztikus film

Kattints a gombra az 2. évad tartalmának megtekintéséhez!

Virágzás magyar előzetes

Miről szól a Virágzás sorozat?

Egy rejtélyes, fiatalító képességgel rendelkező új növény jelenik meg egy idilli vidéki kisvárosban egy évvel azt követően, hogy egy pusztító árvízben öt helyi lakos vesztette életét. A halálesetek helyén növekvő növény bogyója képes arra, hogy a gyászoló helyi lakosokat fizikailag megfiatalítsa.

De ennek ára van: az érintetteknek minden áron helyre kell hozniuk életük legnagyobb hibáit. Amint egyre többen fedezik fel maguknak ezt a furcsa és megmagyarázhatatlan hatást, úgy válik a harc egyre felfokozottabbá a fogyóban lévő növényi erőforrásért, ami miatt a „fiatalok” és az idősek is kénytelenek lesznek átértékelni mindent, ami fontos az életükben.

Amikor Ray rájön, hogy idős kutyája csodálatos módon megfiatalodott azt követően, hogy valamit megevett a kertben – azon a helyen, ahol Ray fiatal szomszédja megfulladt –, azon kezd el tűnődni, hogy vajon felhasználhatná-e ezt az „ajándékot” arra, hogy megmentse Gwent.

Epizódok listája

Virágzás 1. évad 1. rész tartalma

A Mullan nevű vidéki kisvárosban pusztító árvíz öt halálos áldozatot hagy maga mögött. Egy évvel később a helyi lakosok érzelmileg és fizikailag is még mindig hordozzák magukban a tragédiát.Tovább olvasom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

egy × 2 =

Scroll to top