Wolf Kati A Dal 2022 első élő show sztárja

Extra produkcióval lép színpadra Wolf Kati A Dalban

Wolf Kati A Dal 2022 első élő show sztárja

A Dal 2022 első élő show-jában a tíz év után visszatérő zsűritag, Wolf Kati is színpadra lép. Az énekesnő extra produkcióval készül. Hogy kik lesznek a társai a zsűriben, azt már korábban elmondtuk.

Az első válogató adásban a negyvenes mezőnyből tíz dal mutatkozik be január 29-én a Dunán. Hogy pontosan melyik előadó, melyik dala hangzik el, azt ebben az írásban olvashatod el: Az első válogató szereplői.

Szombatonként ismét a magyar daloké a főszerep. A műsorra jellemző műfaji sokszínűség már az első válogatóban megmutatkozik, a lírai hangzástól a rockig.

Wolf Kati A DAL színpadán!

A versenydalok mellett extra produkció fokozza a hangulatot.

Wolf Kati az ítészi szerep izgalmain túl újra átélheti A Dal színpadának varázsát. 2012-ben az énekesnővel a zsűriben kezdődött el a showműsor, majd többször izgulta végig a fordulókat versenyzőként.

A dalverseny 11. évada újdonságokkal várja a televíziónézőket. A produkciók minden adásban élőben hangoznak el, és a döntősök szimfonikus változatban lesznek hallhatók a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarának kíséretében. Ám a zsűri ez alkalommal is a közönséggel együtt keresi az év dalát.

Találjuk meg együtt az ország egyik legnagyobb zenei eseményén az Év Dalát, amit jövőre mindenki dúdolni fog!

Első adás (Wolf Katival a színpadon): Duna TV

Azóta lezajlott az első válogató A DAL 2022-ben. Nézd meg, kik a továbbjutók!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

tizenegy − négy =

Scroll to top